Андреа тотално удари дъното – и феновете, и клубовете ѝ обърнаха гръб. Ето причината:

Отдавна не бяхме чували нищо за половинката на Кобрата . Андреа , без която преди не минаваше светско събитие, се покри за кратко в Щатите.

Певицата бе наранена от родните медии и почитатели за подигравките по неин адрес по повод ролята ѝ на коментатор във „ВИП Брадър“. Тогава русата дама шашна всички с визията си, която бе твърде далеч от образа, който помним всички от песните и клиповете й.

 

Наскоро Андреа се опита да се върне на сцената, появявайки се на участие в пловдивски клуб. Снимките от събитието много бързо се разпространиха по медиите, но коментарите бяха предимно негативни и осмиващи половинката на Кобрата.

 

Откакто обърна гръб на „Пайнер“, Андреа буквално потъна в земята. Причина за качените килограми явно са здравословни проблеми. За съжаление, новата визия рязко я отдалечи от досегашния й имидж на секссимвол. Ето защо фолк дивата реши да се отдръпне от публичния свят и спря да прави песни.

Андреа на сцената


Андреа обаче няма никакво намерение да се отказва от чалгата. Тя сама въртяла телефона и се предлагала на нощни клубове за участия, като значително смъкнала хонорара си на 1500 лв. Но управители и собственици на заведения не искали и да чуят за нея, тъй като дамата не оставила никак топли чувства у тях дори в пика на кариерата си. Още тогава бе известна в средите с надменното си поведение и безинтересна програма. Сега успява едва по 1-2 участия на месец-два да си уреди.

Андреа преди и сега

Още един нож в гърба ѝ забиха феновете, които много бързо я забравиха и никой не изпитва носталгия по залязващата й кариера. А със сигурност на Андреа й е изключително трудно да преживее факта, че почитатели и клубове я извърлиха на боклука без да им мигне окото и славата й залезе по-бързо отколкото изгря на музикалния небосклон преди години.

Платинената дама се опитва да поддържа имидж с фотошопирани снимки, но този изтъркан трик с голи снимки вече не минава. Не случайно в попфолка се наблюдава значително отсяване на звездите и работа имат само наистина топ имената, които зад гърба си има безброй хитове, а по време на участията си пеят на живо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *