ПОТРЕС! Омъжена медсестра забременя от 15-годишния син на приятелката си! Лошо й се пише!

Снимката е илюстративна

35-годишна италианка има седеммесечно бебе от 15-годишното дете на приятелката си, на което давала уроци по английски. Тя започнала с*ксуална връзка с него още когато бил на 13 г. Става въпрос за служителка на медицинските служби в тосканския град Прато.

За нея това е второ дете след първото, което има от съпруга си.

Всичко започнало през пролетта на 2017 г. във фитнес зала на Прато, където въпросната жена и приятелката ѝ тренирали заедно – и двете омъжени, и двете майки.

Едната имала атлетичен и спортен тип син, който закъсал с уроците по английски в училище.


На помощ се притекла приятелката, която предложила да му дава частни уроци, въпреки че професията ѝ била друга. Вместо с английски обаче зад стените на дома ѝ “учителката” се развихрила в секс връзка с детето на приятелката си. Месеци по-късно забременяла. Едва тогава родителите на момчето завели дело в прокуратурата. 35-годишната жена била отведена за разпит, придружена от съпруга си, който питал: “Нали няма да ни отнемат детето?”. Прокурорът по делото може да поиска от съпруга на 35-годишната да се откаже от бащинството си, пише Блиц.

 

Това може да поискат и родителите на момчето, ако то реши да се бори за правата над бебето. ДНК тест доказа, че именно момчето е бащата. Магистратите трябва да докажат и че сексуалната връзка е започнала преди момчето да навърши 14 г., тъй като в този случай любовницата рискува и обвинение за с*ксуално насилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *