Мъжът й избягал от нея като видял какво са й направили. Като я видите и вие ще се стресирате (снимки)

Моделката от Ростов-на-Дон, Русия, Елина Ромасенко настоятелно желае наказание за пластичен хирург, който й направил неудачни операции на лицето и дупето. Оказва се, обаче, че това ще бъде много сложно за изпълнение, тъй като в клиниката не са й дали никакви документи, потвърждаващи провеждането на операциите.

Въпреки всичко, жената е завела дело за действията на лекаря и не смята да отстъпва.

Още повече, че поради неудачните хирургически интервенции, от нея избягал любимият й мъж, с когото щели да се женят скоро, както и най-вероятно трябва да забрави за кариерата си на модел и телевизионна водеща.


Историята на „промяната“ за Елина започнала преди 10 години, когато решила да увеличи гърдите си, за да я вземат на работа в телевизията. Резултатът от първата операция се оказал неудачен и бюстът увиснал и се наложила отново да ляга на операционната маса за корекция.

 

Но всичко това не смутило моделката, защото още от детството си тя мечтаела за кариера на подиума и в телевизията. Впоследствие тя си направила корекция на носа и бузите. Уви, процедурите отново не се увенчали с успех и тя останала далеч от желаната визия.

 

При последната операция на лицето и задника, Елина се зарекла да изтърпи всички несгоди, тъй като искала да изненада своя бъдещ жених. Но резултатът бил печален, понеже веднага след като я огледал добре, мъжът просто избягал в ужас от видяното. Елина Ромасенко споделя пред Рен ТВ, че ако може да върне времето назад, то не би се подложила на всички тези промени на външността, защото те са й докарали само разочарования и провали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *