Великденски ритуали за привличане на здраве и пари

Много момичета искат да знаят какво трябва да правят по Великден, за да привлекат пари и да се оженят успешно. Великден е най-важният и дългоочакван празник за всички християни.

Великденски ритуали за привличане на пари и здраве

Като се придържате към всички великденски знаци, можете да подобрите финансовото си състояние и да привлечете пари и здраве в живота си.

Когато почиствате дома си, трябва да измиете всичко по посока на часовниковата стрелка. Почистването трябва да започне от ъглите и да се движи към центъра. Не трябва да изнасяте боклука през нощта и да не метете постелята от вратата по това време.

Метлата в къщата трябва да се постави надолу с дръжка, а лопатата трябва да се постави нагоре с дръжка. Пометеният боклук трябва незабавно да се изхвърли, не трябва да се оставя. Почистването на къщи не е разрешено на Разпети петък и на самия Великден.

След като гостите напуснат къщата, празничната покривка трябва да бъде изтръскана на улицата. Парите трябва да се вземат с лявата ръка, а те да се дават с дясната. Не трябва да вземате пари с мръсни ръце, те обичат чистотата.

За да подобрите здравословното си състояние, на Великденския празник трябва да отидете на църква с всички членове на семейството и след края на службата да се върнете у дома. Трохите от освещения хляб не трябва да се изхвърлят, по-добре е да ги дадете на птиците.

След приключване на службата е необходимо да раздавате милостиня на бедните и в същото време да раздавате козунак и яйца.

Ако правите всичко от чисто сърце, скоро и благосъстоянието на семейството ще се подобри.

Тези семейства, които не могат да забременеят дълго време, трябва да обърнат внимание на великденските знаци.


Момичетата, които отиват на великденската служба, трябва да вземат със себе си малка торбичка пшенични зърна. Тази чанта трябва да се постави близо до сандъка и по време на службата, мислено помолете Бог да даде детето.

На Великден трябва да се помолите у дома пред иконата, да прочетете „Отче наш“ и със собствените си думи да помолите Бог да забременее.

По време на храненето, след благословията на козунаците, трябва да поставите допълнителна чиния на масата и да поставите там козунака и яйцето. Тази част ще бъде предназначена за нероденото бебе. Това лакомство не трябва да се яде от никого. След приключване на храненето ще трябва да се даде на птиците.

Великден е най-доброто време за извършване на различни ритуали. Всички самотни момичета, които искат да срещнат сродна душа, определено трябва да използват това време. Има много различни ритуали за по-бърз брак. Най-важното е да вярвате в това, което искате и то със сигурност ще се сбъдне.

Всяко едно момиче мечтае да се срещне с мъж и да създаде пълноценно семейство с него. Тези, които искат да направят това, трябва да слушат великденските знаци.

Самотните момичета трябва да отидат на църква за поклонение и да си кажат следните думи:

„Неделя Христова, дай един младоженец“.

На Велики четвъртък трябва да измиете и избършете лицето си с нова кърпа, която след това трябва да дадете на нуждаещите се заедно с козунак и боядисани яйца. Това трябва да се прави само с добро сърце.

За да се осъществи бракът възможно най-рано, момичетата трябва да говорят специален заговор по време на църковната служба. Преди да отидете на църква, трябва да научите специални думи:

„Дай Боже, добър младоженец, в ботуши и галоши, и не на крава, а на кон!“

Според знаците, ако едно момиче е изчесало вежди за Великден, то скоро ще срещне своята сродна душа. Ако насекомо попадне в храната по време на хранене, тогава момичето може да започне да се подготвя за срещата на сватовете. Ако неомъжено момиче случайно се е ударило в лакътя на Великден, това предполага, че любим човек много й липсва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *