Това са най-подлите зодии

Всички знаем, че има лоши и подли хора. Но оказа се, че сред зодиакалните знаци има победители в тази „негативна” насока.

Преди време от jenata.blitz.bg ви казахме кои са двете най-лоши зодии. Редом с това от jenata.blitz.bg разкрихме и кои са подлите представители в зодиака.

Но сега астролозите направиха нова класация на четирите най-подли зодии. Според тях тези знака никога не прощават обиди и могат да превърнат живота на „жертвите” си в истински кошмар.

Топ 4 на най-подлите зодии:

Рак
Ракът според астролозите е на първо място в таз „негативна” класация. Представителите на тази зодия няма да пуснат нарушителя от поглед. Нещо повече, те ще продължат да го манипулират и ще упражняват психологически натиск върху него по всяко врем. Родените под това съзвездие ще накарат всеки да страда от угризения.


Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Козирог 
Козирогът трудно се обижда. Но ако това се получи, тогава според специалистите, може да се държи агресивно. Той ще накаже „жертвата” си, като я игнорира и нагрубява по всяко време.

Зодиите, които се мразят като за световно

Дева 
На трето място са Девите. Представителите на този знак са емоционално нестабилни. Освен това те не знаят как да простят чуждите грешки. Те ще продължат да общуват с насилника си, но няма да им се налага да разчитат на сближаване с тях.

Как лъжат различни зодии и как да ги хванем в измама

Лъв 
Четвърто място е за Лъвовете. Винаги се чувстват като „крале“ и изискват подходящо отношение. Те няма да търпят неуважение към себе си. Освен това те не могат да се примирят с факта, че има мнение, различно от тяхното собствено. / jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *