Тези 3 зодии имат най-висок коефициент на интелигентност

Интелигентността помага в живота – за постигане на цели, изграждане на кариера, прогнозиране на последствията от действията и поведението. Но понякога интелигентните хора е по-трудно да бъдат щастливи в живота. Време е да разкрием 3-те зодии, на които интелигентността им е в кръвта:

Зодия Рак

Зодиакалните Раци са интелектуалци с артистична душа. Когато са в компания, предпочитат да наблюдават, а не да блеснат под светлините на прожекторите. Те могат да слушат, анализират и правят заключения. Обръщат внимание на детайлите, а въображението им е детайлно като на Балзак – не си правете илюзията, че Ракът ще пропусне подробности, които нямат значение за другите, като мръсни обувки или поведение към сервитьора например. Те са проницателни, изпълнени със страст и любопитство към света, което превръща ума им в истинска съкровищница от знания и опит. Та са в състояние да оценят точно събеседника. Хората от тази зодия могат да бъдат невротични и много взискателни. Тяхната педантичност и поставянето на всичко под съмнение и вроденото им недоверие ги затрудняват в постигането на пълно щастие – както в професионалния живот, така и в любовта и приятелството. Идеална професия за зодия Рак – журналист или детектив.


Водолей

Тази зодия има най-висок коефициент на интелигентност. Водолеите са предразположени да бъдат най-умният и светъл знак в зодиака. И все пак нещо винаги ги мъчи. По-точно – страхотната чувствителност. Зодиакалният знак Водолей има чисто, благородно сърце. Без да му мигне окото тича да помага на нуждаещите се – можете да му се обадите посред нощ и да сте сигурни, че ще се появи възможно най-скоро. Хората под зодия Водолей се посвещават напълно и безкористно. Те пренебрегват своите страсти, интереси и задачи. Водолеите се учат бързо (и от грешки), имат голяма нужда от саморазвитие и обучение. Те не се спират на едно място. Учат постоянно нови неща и не спират да експериментират.

Козирог

Козирозите имат остър като бръснач ум. Брилянтната памет, способността да комбинират факти, да анализират и да правят изводи е тайното им умение, което поставя интелекта им на най-високото ниво. Представителите на тази земна зодия имат езикови умения и са особено лесни за намиране на приятели. Това обаче не са безкористни отношения. Козирозите канят видни и високопоставени хора в своята група приятели. В такава компания те блестят и охотно показват красноречието си. Те обичат пътуванията, които, както знаете, образоват, но Козирогът по непознат начин им носи нови идеи и вдъхновения, които бързо осребрява. Козирозите обичат парите. Но както знаете, не можете да си купите две от най-важните неща на света – щастието и любовта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *