Приятели на Джизъса проговориха за новата му! Оказа се, че… СНИМКА


Последната клюка за футболната звезда Благой Георгиев разтърси всички. Слухът гласи, че се е сближил с Мария по време на пребиваването им на „Островът на отшелника“ и към днешна дата са заедно. 

Прясно разведеният Благой е отново магнит за женското внимание и съвсем очаквано стана мишена на Мария, която не успя да блесне с нищо по време на участието си в „Сървайвър“ и явно е решила да се набие в публичното пространство, използвайки славата на татуирания мачо.

А след края на сървайвърското шоу се появи и скандална снимка, която уж потвърждава връзката му с Мария. А наш репортер научи пикантни неща от близки до Благой, които разкрива какво се случва между него и Мария.

Снимката е направена по време на една от сбирките на участниците след края на шоуто, където са били всички останали. Но Мария търсела близост с Благой и от нея тръгва изрязаната снимка, на която са уж само двамата с неговите деца, но всъщност се виждат и още двама от участниците – Светослав и Татяна, съответно няма нищо интимно и скандално в кадъра.


Близки приятели на татуирания мачо се заливат от смях след последните новини, че се е хванал с Мария.. „Толкова ниско ли да е паднал?! Моля ви, не се излагайте. Благой винаги е имал до себе си красиви и желани жени. Няма да се хване точно с Мария, на която бузите в шоуто не спират да растат след всеки епизод“, коемнтират негови близки.

Те не крият, че са усетили някакви любовни пориви от страна на Мария към Благой и имат съмнения, че именно тя пуска тези слухове из медиите. „Мария въобще не е типът жена на Благой и дори не би се прежалил и за веднъж да бъде с нея. Видимо тя много търси неговото внимание – дали е влюбена или иска да се възползва от неговата слава… само тя си знае, но се излага“, категорични са запознати със ситуацията.

Всички смятат, че Мария е сред най-незабележимите участници. „Ще я зпаомним само с това, че се търкаляше на арената като гюле и че бузите й стават по-големи и от мекиците, които се опитваше да прави“, съскат в социалните мрежи зрители на шоуто.

Снимките й в социалните мрежи пък повдигат въпроса каква е всъщност нейната професия и може ли да се нарича инфлуенсър човек, който буди масово неодобрение сред зрителите. Тя отпадна вече от шоуто, а към финала се отправят Благой Георгиев, Светослав, Татяна, Геновена, Цецо, Едис и Ермина. Един от тях ще грабне голямата награда от 100 бона. /show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *