Неузнаваем: Култов участник от „Игри на волята“ показа СНИМКИ преди и след –


Даниел Димов от новия сезон на „Игри на волята“, на чието атлетично тяло и изпъкнали плочки може да завидят много мъже, не винаги е изглеждал така.

Агрономът, който живее в Стратфорд, извади на показ стара снимка, на която буквално е неузнаваем.

 

„Поглеждайки назад в тази 10 годишна времева рамка, осъзнах колко много постигнах. Не станах милионер, не успях да сбъдна всички мои мечти. Не! Но се научих на дисциплина, отдаденост и стремеж.


Стремеж да бъдеш най – добрата версия на себе си! Никога не се примирявайте с посредственото понеже от опит знам, че промяната ви чака и вие просто трябва да направите първата крачка!!!

Повярвайте в себе си и възможностите си! Щом аз успях, значи всеки може!“, написа гладиаторът към колажа със снимките си от преди и сега. От него става ясно, че Дани е свалил доста килограми, за да постигне днешната си визия.

34-годишният участник в „Игри на волята“ работи за голяма земеделска компания в Англия и отговаря за 8 хиляди декара с насаждения от грах и тикви. Той е разведен и е автор на любовна лирика. Често го оприличават на викинг, стана ясно от визитката му при старта на риалитито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *