Младоженец просташки наказа булката в разгара на сватбата (ВИДЕО)


Легенди се носят за узбекската сватба  – празник с определени традиции и обичаи, които се предават от поколение на поколение. Младите хора преди брака трябва да извършат серия от ритуали, за да очистят тялото и душата.

 

Тържествената брачна церемония е предшествана от дни на сватосване, ден на годеж, сбогуване с родителите и приключва, както и в други страни, с пищно увеселение в ресторант.

 


В ориенталските семейства обаче е прието, че винаги мъжът е главата и затова булката на тази сватба понесе унизително наказание, за една най-невинна шега с младоженеца.

Това се случва в разгара на брачната церемония, когато бъдещите съпрузи се гощават взаимно с ритуални сладки. Изглежда девойката изобщо не предполага какво ще я сполети за мимолетната ѝ палавост.

 

Това скандално видео се разпространи моментално по популярните в Узбекистан Telegram-канали, информира uz.sputniknews и предизвика лавина от коментари. Вижте какво се случва на тази ориенталска сватба и споделете прогнозата си за бъдещето на това новоизлюпено семейство./jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *