Нумеролог разкри какво означава датата на вашата сватба


Нумерологът Нана Сивак е сигурна: сватбата е събитие, което за повечето от нас се случва веднъж в живота. А изборът на дата за сватба е също толкова важна част от подготовката за събитието, колкото изборът на зала или булчинска рокля.

От нумерологична гледна точка можете да определите енергията на всеки ден и как ще се развие брака ви, като съберете числата на датата, така че да получите число от 1 до 9.

Ако датата на сватбата е на 1, 10, 19 или 28 число в месеца, енергията на деня ще съответства на енергията на числото 1. Такива бракове се характеризират с редуване на тъмни и светли ивици на съвместния живот. Разногласията в двойката са неизбежни, защото всеки от съпрузите ще се опита да покаже своя характер.

Ако датата на сватбата е на 2, 11, 20 и 29 число на месеца, енергията на деня ще съответства на числото 2. Семейният живот в брака, сключен на този ден, обикновено е щастлив.

Ако датата на сватбата се пада на 3, 12, 21 или 30 число на месеца, енергията на деня ще бъде същата като тази на тройка.

В такива бракове обикновено съпрузите пренасят любовта си през всичките брачни години. Ключът към силната връзка обаче е не само взаимното чувство, но и набор от правила, които трябва да бъдат установени в самото начало на съвместния живот.


Ако датата на сватбата е на 4, 13, 22 и 31, енергията ще съответства на четворка. Според експерта това са много успешни бракове, изградени върху взаимна грижа един към друг.

Ако датата на сватбата е на 5, 14 и 23 число на месеца, енергията на деня ще съответства на енергията на числото 5. В семейния живот за такива двойки е трудно да избегнат конфликти, особено в началото на връзка. Но ако съпрузите успеят да преодолеят този етап, те имат всички шансове да живеят щастливо заедно дълги години

Ако датата на сватбата е на 6, 15 и 24 число от месеца, енергията на този ден ще съответства на числото 6. Основното значение в живота на такива двойки ще бъде отглеждането на общи деца и подобряването на дома. Семейството винаги ще бъде на първо място за мястото на съпрузите.

Ако влюбените се съберат на 7, 16 и 25, енергията ще съответства на числото 7. Семейният живот при такива двойки обикновено е много богат и интересен. Съпрузите споделят интересите си и са готови на всякакви приключения, благодарение на което взаимната им любов става все по-силна с годините

Ако датата на сватбата падне на 8, 17 и 26 от месеца, енергията на този ден ще съответства на числото 8. Семейният живот в такива двойки се изгражда на базата на взаимно разбиране.

Искате ли да се ожените на 9, 18 и 27 число от всеки месец? Тогава енергията на всеки ден ще съответства на енергията на числото 9. Семейният живот в такива двойки е доста труден. Между партньорите често се появява отчуждение и в един момент всеки от тях започва да живее собствения си живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *