Тази булка хвърли в потрес Мрежата със сватбената си рокля – разпнаха я на кръст от обиди. На вас харесва ли ви? (Снимки): –


Виждали ли сте някога грозна булка ? Едва ли – в този най-прекрасен ден в живота всяка жена полага грижи да изглежда възможно най-добре, така че да го запомни завинаги. Но за жалост, както винаги, съществуват изключения от правилото.

Дамата, за която ще ви разкажем днес, буквално хвърли в потрес всички, зърнали сватбената ѝ одежда .

Бъдещата булка сама сподели снимка с венчалната си рокля , а потребителите в мрежата направо я разпънаха на кръст.

Мнозина откровено я нарекоха долна, грозна и дебела стриптийзьорка.

Най-романтичното и дългоочаквано събитие в живота на тази жена бе засенчено от негативни коментари под снимка й в социална мрежа.


Тя сподели своя снимка с булчинската си рокля , която се оказа че е с миниатюрни дантелени шорти, дълъг шлейф, голям воал и… спортни джапанки с камъни.

потресаваща сватбена рокля

Скандалното й облекло предизвика невероятно вълнение в мрежата. Мнозина сравниха визията й с дебела и не много оборотна стриптизьорка, тръгнала на долнопробно ергенско парти.

„Не, не и пак не!“, „Господи, кажи, че се шегуваш! Моля те, дано това да не е истинската ти сватбена рокля!“; „Какво по дяволите е това?“ – това са само малка част от негативните коментари, които заляха снимката на бъдещата булка.

А вие какво мислите за визията й – оригинална ли е или прекалено провокативна? Споделете с нас в коментарите.