Сладкото мишле, което изберете ще предскаже какво ви очаква в близко бъдеще –


„Ах, прогнози!“ – сложният потребител на хороскопи и гадания ще отхвърли, казвайки: какво друго можете да ми предложите? Който и да сте, скъпи приятелю, не бързайте да плъзнете пръста си върху сензорния екран на вашия смартфон. По-добре разгледайте картинката и изберете най-сладкия новогодишен плъх, а след това разберете какво ви свързва.

Положително отношение
1.

Скромна Пепеляшка

Ако сте харесали това миролюбиво момиче в сладък зелен пуловер, знайте, че тихите води са най-дълбоки. Вашата природа винаги е гладна за нещо ново, настроено на резултата и се стреми да постигне висоти.

Продължавайте добрата работа и през следващата година определено ще имате кариера и личностно израстване , а това е допълнение към заплатата ви и много всякакви хубави моменти. Спомняте ли си историята на Пепеляшка? Включително вълшебните кръстници и кристалните обувки.
2. Мечтателен романтик
Тази мишка има голямо сърце и любезна душа – всичко е като вашето. Жълтият цвят на пуловера показва радост и желание за благотворителност. Казвате, какво прави голямата синя шапка, която буквално оказва натиск върху ушите на човек? Успех, приятелю. Успех и богатство очаквайте с нетърпение догодина! Затова дръпнете тази шапка над ушите, но по-леко.

 

3. Сериозен идеалист
Какво не означава „инфантилен“ или „предразположен към самозаблуда“. Обратното на това: постоянен, трезв, здраво стъпил на краката си. Синьото не е това, което мислите, а символ на водата и ясното небе. Спокойствие, хармония и яснота за случващото се – това са вашите спътници за следващия годишен цикъл.


Без суетене и бързане всякакви въпроси ще бъдат решени, а това от своя страна ще донесе много радост. Спомняте ли си, че „водата смила камъка“ ? Що се отнася до небето, то винаги е благоприятно за всички.
4. Весел оптимист.

Провокационен човек, който обича живота и всякакви активни дейности. Важно е да знаете, че качеството на живота ви през идната година само ще се подобри, всичко ще бъде наред с парите. Но оранжевата шапка за глава ви обещава неочакван път на просветление и самопознание. В никакъв случай не пропускайте този шанс и експлозивните приключения са ви гарантирани. Не забравяйте, че кавгата с полицията е неразумна стъпка.

5. Душата на Дядо Коледа копнее за почивка, както никога досега – така можете да опишете този сладък Дядо Коледа с опашка и уши на плъх под номер 5. Наистина стояхте на едно място. Излезте от дупката, иначе ще се придържате към противоречията си. Червеният цвят, който сте избрали, ясно символизира радостта, светлия живот и гореща като лава  любов. През новата година приемете всичко в пълен размер, но с чувство за пропорционалност , нека другите го получат!
6. Снежната кралица
Ако вашият избор е паднал върху плъхчето в зимно палто и блестяща корона, тогава искате чудо да стане. Обикновено или приказно – няма значение, основното е, че животът е изпълнен с магия. Трябва да се огледате малко: както се казва, усмихвайте се по-често и гъсталакът ще ви се усмихне.
Толкова много неща се случват наоколо! Бялото и синьото означават, че в годината на Плъха Божията ръка ви докосва и голяма част от планираното ще се реализира. Просто вземете каквото ви се дава и светът определено ще ви подкрепи.
По-положително е основното мото за всички знаци, числа и други количествени показатели и въплъщения. Каквато и прогноза да срещнете по пътя си, без значение какво казват звездите, картите или плъховете, много зависи само от вас. Ако сте мързеливи да се откъснете от дивана или да промените мнението си за случващото се, няма да се случи чудо. Така ще чакате край морето до края на света. Затова станете и лично отидете да спечелите щастието си!