Жена спипа гаджето си в изневяра и ето какво необичайно отмъщение му спретна –


Потребителка на британския форум Mumsnet разбра за изневерите на гаджето си и измисли необичаен начин да му отмъсти. Постът на младата жена бързо стана вайръл и събра над 20 страници коментари.

 

Британката разказва, че с приятеля си имали едни и същи модели телефони. Един ден тя оставила мобилния си да се зарежда и отишла да се къпе. Гаджето й, без нейно знание, направило същото, и отишло да спи.

„На телефона, който реших, че е моят, дойде съобщение. Реших да го прочета и видях, че е от някаква жена. Тя пишеше колко страстна е била целувката им“, разказва британката.


 

Така тя разбрала, че любимият й си има любовница, с която доста често се срещал, докато тя си мислела, че излиза от вкъщи по работа.

Жената решила да не вдига скандали на момента. Вместо това направи скрийншот на съобщението и го сложила като тапет на телефона му. По този начин неверникът определено нямало как да отрече аферата си.

В коментарите си потребителите на форума подкрепят жената и се възхищават на плана й за отмъщение. Мнозина отбелязват, че не биха могли спокойно да изчакат до сутринта при такива обстоятелства. Други пък я съветват предварително да подготви куфара на предателя. /jenata.blitz.bg