Тази къща струва само 2 лева! Ето каква е причината все още никой да не я купува СНИМКИ


Къща в модерния квартал на Бирмингам „Акокс Грийн“ е обявена за продажба само за 1 британски паунд (около 2.20 лева). Ако погледнете сградата отпред, е доста трудно да повярвате, че цената е такава. 

 

Виждайки подрязаната тревна площ, верандата и прясно боядисаната входна врата, оставате още по-учудени каква е причината никой да не иска да купи въпросния имот.

Щом влезете вътре обаче, всичко ще ви се изясни.

Зад стените на къщата има интериор, който е малко вероятно да зарадва потенциален купувач.

Вие очаквате такава гледка да бъде видяна в пост-апокалиптични филми, но не и във втория по големина град във Великобритания. Оценчикът на недвижими имоти Нийл Хюм каза, че на човек, който разбира поне малко от бизнес, няма да му е трудно да осъзнае предимствата на това уникално предложение.


 

„Този имот може да е пълна развалина, но всеки сериозен инвеститор може да види огромния потенциал на къщата“, заяви Нийл Хюм.

„Просторни стаи, баня, градина … В тази къща има буквално всичко! Сигурен съм, че има много, които искат да я купят, а след това да я трансформират до неузнаваемост“, добави той.

 

Средната цена на недвижимите имоти на същата улица, на която стои „къщата-развалина”, е приблизително 200 000 паунда. Така че купуването на имот там на стойност един шоколад би се увенчало с голям успех. Факт е обаче, че инвестирането в къщата ще струва доста скъпо.