65-годишна майка на 13 деца направи невъзможното и роди отново – този път четиризнаци (снимки) –


65-годишна жена направи невъзможното! Анагрет Раунгик от Германия роди четиризнаци.

Анагрет Раунгик не е самотна жена, която е прекарала целия си живот в опити да се сдобие със семейство. Тя има 13 деца на възраст от 9 до 44 години. Някои от тях вече имат свои деца, което я прави доста необичайна баба. Въпреки това тя решава да забременее отново, но биологичният и часовник не е съгласен с това и тя започва да търси начин да забременее отново.

На нейните години обаче изкуственото осеменяване е забранено в Германия, така че тя заминава за Украйна, където процедурата е извършена.


В 21-та седмица от бременността на Анагрет става ясно, че тя е бременна не само с едно бебе ами с цели четири бебета. Според лекарите това е медицинско чудо, като се има предвид възрастта й, но също така те са на мнение, че трябва да някои от зародишите да бъдат премахне стресът от тялото на майката.

Раунгик обаче отхвърля категорично съветите на лекарите. Техните прогнози се оказват основателни и бременната с четиризнаци е приета в болница 3 месеца преди термина, където ражда. Преждевременното раждане завършва благополучно за всички участници в него. Така на бял свят се появяват три момчета и едно момиче. Всички те утрояват теглото си по време на престоя в болницата.