По стъпките на Ани Цолова: Обрат в „Преди обед“, Деси Стоянова хвърля кърпата?


Любимката на зрителите на bTV Деси Стоянова започва нов проект, който може да се окаже старт на цяла нова кариера. Екранната партньорка на Сашо Кадиев инициира собствен проект с авторски курсове и тренировъчни програми за публично говорене, медийни и презентационни умения.

Като учителка по същото-публично говорене се изявява и Ани Цолова, която скоро обяви, че не иска да чуе вече за телевизия. Дали и Стоянова ще последва примера на своята колега и приятелка, предстои да видим, но засега тя води „Преди обед“.


В разработването на курсовете тя стъпва на над 20-годишния си опит като журналист и телевизионен водещ. Интензивните практически курсове съдържат пакет от ключови умения за ефективна комуникация, която е в основата на всеки значим успех. В курса „Как да бъда медийно атрактивен?“ Деси Стоянова събира ясни, проверени в практиката правила за общуване с медиите. Курсът „Презентирай и убеждавай“ запознава с изпитаните похвати и техники, на които залагат майсторите на публичното говорене, така че да вдъхновяват, убеждават и продават. Индивидуалните тренировъчни програми са съобразени изцяло с нуждите на участниците.

„Умението да говориш убедително и въздействащо е като всяко друго умение, трябва да знаеш правилата на играта и да се научиш да ги прилагаш. Смятам, че всеки, който иска, може да подобри уменията си и да постига много повече с изявите си – независимо дали става въпрос за малка или голяма публика, за презентация или за интервю в медиите. Вярвам, че опитът, който съм натрупала през годините, може да бъде полезен на всеки, който има нещо смислено за казване и иска да се научи да го казва по най-впечатляващия и запомнящ се начин, така че да бъде гласът, който се отличава“, споделя Деси Стоянова, пише hotnews.bg.