След раздялата с Благой: Деси Слава показа любовта на живота си и взриви мрежата с тази СНИМКА


Деси Слава напоследък изживя сериозни житейски трусове, като раздялата с половинката ѝ Благой Иванов. Блондинката намекна пред последователите си в социалната мрежа, че предстоят много изненади от нея. Засега тя не издава повече подробности над какви проекти работи, но феновете й вече очакват с нетърпение как ще ги изненада любимката им.

От анонса са гласовитата блондинка става ясно, че новите проекти, над които работи, ще бъдат представени първо в официалния й канал в YouTube. А дотогава тя публикува и още една изненада – къде точно се намира и с кого, а снимките предизвикаха фурор!


 

Покрай натоварения си график със сценични изяви, Деси Слава успя да отдели време и за снежни емоции със своя четиригодишен син, като го заведе на ски пистата в известен зимен курорт. Двамата се щракнаха от Пампорово, а снимката не само, че умили последователите на изпълнителката, но и предизвика много вълнения.

 

Многобройни лайкове получи и друг кадър на поп фолк звездата, озаглавен „снежно момиче“, на който я виждаме със зимна екипировка и доста свежо излъчване.

 

Източник: Марица