66-годишна татуирана блогърка се пусна по бански след погребението на четвъртия си мъж (СНИМКА)


66-годишната руска журналистка, писателка и актриса Ирина Хакамада сподели в Instagram провокативна снимка, която е направила в последния ден от ваканцията в Мексико.

Ирина Муцу́овна Хакама́да, която освен всичко е и политическа деятелка, общественичка, преподавателка и депутат в Държавната дума от 1993 до 2003 г., позира на брега на Тулум в черен бански костюм, показвайки тонирана фигура, която обикновено крие зад бизнес костюми, и тяло, покрито с татуировки.

„До скоро Тулум. Чао чао“, написа тя под снимката, но нейните 2,5 милиона фенове все още бяха фокусирани върху външния вид на звездата. Те не можеха да повярват, че на 66 е възможно да има толкова плосък корем и добре тренирани крака.


„Ти определено си вещица и знаеш тайната на вечната младост!“

„Уау, това е огън!“

„Ирина, искам да бъда като теб!“

Това са само част от коментарите в социалната мрежа под поста ѝ.

В Мексико блогърката почива сама: четвъртият ѝ и последен съпруг почина миналата година от сърдечен удар. Но дори приживе бракът на Хакамада с Владимир Сиротински не беше лесен. Те прекараха няколко години заедно, но поддържаха отворена връзка – на всеки беше позволено да има любов отстрани.

Невъзможно беше само да се разделят, защото общата им дъщеря Мария, която е родена със синдрома на Даун, не може да понесе това.

„Маша се разтресе веднага, има много фина психическо състояние, усеща всичко. За нея семейството е татко и мама заедно“, сподели наскоро Хакамада в интервю.