Мрежата бръмна – всички говорят за обувките на Мария за над 2 бона! Вижте ги (Снимки):


Поп фолк-фурията Мария и без това е една от най-обсъжданите представителки на своя жанр. След като официално сложи край на певческата си кариера, обаче, миньончето продължава да демонстрира луксозен начин на живот , който не всеки простосмъртен може да си позволи.Ето защо феновете ѝ съвсем естествено заподозряха наличието на нов “спонсор” в живота на Мария, който да я глези подобаващо.

Последната придобивка на певицата накара мрежата буквално да зажужи от коментира – заралийката се похвали с боти от последната колекция на “Луи Вюитон” . Те струват 1150 евро (около 2248 лева). Моделът е купен от бутика на марката в Париж.


Мария обувки

Мария, която през лятото призна, че вече няма да е певица, движи само с най-скъпите марки дрехи и аксесоари. Пенсионираната певица често се хвали с марковите си одежди. Мария неведнъж е признавала, че мъжете до нея й помагат финансово и това е напълно нормално за нея.

Едва ли изпълнителката сама си е купила чепиците за над 2 бона, по-скоро са подарък от настоящия й любовник. Мария в момента се изживява като инфлуенсър и печели от реклами, но едва ли доходите й стигат за дори и само за една от чантите, в гардероба й, пише столичен седмичник.