Тамара Глоба обеща много щастие и куп пари за тези зодии до дни: –


Най-известната руска астроложа Тамара Глоба изготви своя хороскоп за първия месец от есента – септември . В него тя дава безценни съвети на представителите на различните зодии по отношение на любов, кариера и финанси.

Според Глоба най-общо септември ще е благоприятен период за възстановяване и получаване на необходимата енергия.

 

Първата половина на месеца може да донесе леки здравословни проблеми, твърди астроложката.

Вътрешният ви баланс зависи единствено от личното ви отношение към духовното и физическо благополучие, добавя Глоба.

Вслушвайте се в интуицията си водете здравословен начин на живот. Реагирайте спокойно при появата на дребни неприятности и провали и ги преодолявайте с положителна нагласа.

Звездите препоръчват да избягвате конфликти и провокации. При всички случаи изключете паническото отношение към събитията и пестете нервите си. Духовните провали през летния сезон, които изчерпаха енергийните ви резерви, могат да бъдат компенсирани чрез активна интелектуална почивка.

Последната седмица на месеца може да бъде доста травматична. Не се препоръчват пътувания на дълги разстояния и полети на 6, 7, 13 и 14 септември.

Септември ще активира решението на проблемите от август. Месецът ще бъде наситен със събития, свързани с неотложни финансови въпроси.

Овен

Септември ще ви донесе ново хоби и нова сфера на професионална дейност. Най-сетне ще започнат да се появяват значими резултати от работата ви през последните 2 години.

Нещата в работата ще вървят бавно, възможни са и финансови проблеми, но няма да останете без пари, тъй като есента ще ви даде много възможности за разрешаване на всички въпроси.

Началото на месеца ще посрещнете с повишена енергийна активност. Помислете в каква посока да използвате тази положителна енергия ефективно.

Телец

Финансовите загуби, които претърпяхте през август, ще доведат до възможни промени в кариерата и смяна на работа. Не правете прибързани парични операции.

В работата шефовете ще продължат да ви наблюдават внимателно. Не се опитвайте да постигнете успех сами. Може да го направите, само като работите в екип от професионалисти.

През септември ще започне печеливш период на увеличаване на доходите ви.

Първият месец на есента ще ви донесе много малки, но постоянни проблемни ситуации.

Глоба препоръчва да се възползвате максимално от неприятните събития. Ще успеете да си направите правилните изводи от неуспехите и в края на месеца Съдбата многократно ще компенсира негативния период. Търпението ви ще бъде възнаградено с благополучие и просперитет.

Близнаци

Краят на годината е време на интензивна работа в сплотен екип от хора, които ви уважават. Ще имате много работа.

Трудностите по изпълнението на старите задачи, с които сте затрупани, няма да ви позволят да се ангажирате с нови проекти. Всички препятствия обаче ще бъдат преодолени и проблемите ще бъдат решени успешно.

Месецът ще ви донесе и финансов просперитет: ще имате толкова пари, колкото са ви необходими.

Рак

Краят на лятото беше белязан от материални загуби, но не се притеснявайте: деловата активност от септември до края на годината ще компенсира всички загуби.

Чака ви много упорит труд, който ще се превърне в добър резултат до края на годината.

Септември ще бъде и месец на любов, романтика и страст. Много представители на този знак ще се влюбят и ще се вихрят във водовъртежа от интимни срещи и любовни връзки. Глоба ги съветва да се насладят на тези възможности, без да мислят за продължителността на отношенията.

Лъв

Проектите, започнати през първата половина на годината, ще открият пред вас нови перспективи и ще започнат да дават резултати от първите дни на есента. Освен това всичко, по което сте работили досега, ще даде добри резултати. Септември е най-доброто време за самоусъвършенстване, което ще ви помогне да получите допълнителни доходи.

Пътуванията на дълги разстояния не са препоръчителни. До втората половина на месеца късметът няма да е на ваша страна, но след това ви чака изненада – ще се отвори възможност за кариерно израстване.


Глоба съветва да смекчите царския си нрав и в най-важните моменти първо да мислите, а след това да говорите.

Дева

Настъпването на есента ще ви предложи повече перспективи за образование, усвояване на нова професия и дори повече резултати, отколкото сте очаквали. Успех очаква не само вас, но и вашето семейство.

Месецът ще започне с период на големи покупки, а до края на годината ще се занимавате с имотни въпроси, които ще доведат до подобряване на жилищните условия.

За съжаление, през септември ви чака безпаричие. В тази връзка астроложката препоръчва да преминете през този период спокойно. Обърнете повече внимание на семейството, общувайте с близките си и не се тревожете и отчайвайте.

В края на месеца ситуацията ще се стабилизира, финансовите загуби ще спрат, а доходите ще се увеличат.

Везни

От септември ще настане време на икономически печалби и загубата на доходите през лятото бързо ще бъде компенсирана.

Ще трябва обаче да се замислите сериозно за здравето си. Месецът е идеален да се отървете от зависимостите. Глоба препоръчва да водите здравословен начин на живот, редувайки хармонично  времето за работа  с това за сън и почивка.

Скорпион

Ще укрепите започнатите по-рано проекти, а колегите ще оценят резултатите от усилията ви. Есента ще е време на финансови постъпления – ще можете да правите големи покупки.

Звездите съветват да не приемате присърце обидите от най-близкото си обкръжение. Не придавайте голямо значение и на преценките на непознати.

През септември ще се наложи да се погрижите за сърдечно-съдовата и нервната си системи.

Стрелец

Негативното влияние на Сатурн, което пречеше на личностното ви развитие и финансови възможности, отмина. През лятото подготвихте почвата за положителна промяна. А септември ще ви донесе нови перспективи за следващите няколко години.

Следвайте иновационните процеси в света и не се страхувайте да опитвате да печелите пари от нови технологии. Това ще ви донесе успех във всяко начинание. Има възможност за големи покупки.

През месеца обвързаните Стрелци ще трябва да се заемат със семейните проблеми. Безсмислено е да продължавате угасналите отношения, които ви носят само кавги и конфликтни ситуации. Това само ще разруши психологическото и емоционалното ви настроение.

Време е да вземете правилното решение: да запазите дългогодишната връзка или да създадете нови отношения.

На необвързаните Стрелци септември обещава нова любов.

Козирог

Есента ще доведе в живота ви големи спонсори. Трудните моменти са зад гърба ви. От този септември за вас започва осемгодишен период на успех. До края на годината възможностите и талантите ви ще бъдат оценени и ви очаква предложение за нова интересна работа.

Месецът ще ви донесе нови перспективи в професионалната дейност. Възможна е смяна на работата, както и започване на собствен бизнес, и новаторски проекти.

Астрологът предупреждава да внимавате с прибързаните заключения за новите си партньори. Негативната повърхностна характеристика може да отблъсне бъдещ надежден помощник и съмишленик.

Водолей

Усилията, които сте положили до този момент, ще дадат резултати (както положителни, така и отрицателни).

Краят на лятото беше бурен и не винаги благоприятен период, но есента ще компенсира всички загуби. Септември ще ви даде всичко, към което сте се стремили. Късметът ви очаква далеч от дома. Именно там ще се появи печеливша сфера на дейност.

Втората половина на месеца ще ви постави пред избор: да отделите време на любовните отношения, или да се погрижите за финансите си. Възможността за двете ще се появи едновременно, затова Глоба съветва да не се разпилявате и да изберете само едната. В противен случай рискувате да загубите и любовта, и доходите си.

Риби

Имате ново обкръжение и спонсори. Възможността да заработите добри пари ще ви донесе нова насока в професията. Очакват ви местене и работа, свързана с пътувания.

През септември ще започнат да се появяват първите големи резултати, компенсиращи всички предишни разходи. Кариерата ви ще се развива бързо, като тенденция ще продължи до новата година.

Близки и роднини ще ви откажат помощ при решаването на материални проблеми. Необходимо е да се отнесете с разбиране към решението им. Прекъсването на отношенията може да се окаже продължително, затова най-добре е сами да се справите с финансовите си проблеми.