Вижте как изглеждат трите сестри на Кубрат и Тервел Пулеви (снимки)


Малцина знаят, че Кубрат и Тервел Пулеви има три сестри, които са омъжени за чужденци

Кобрата има прекрасно семейство, което е изключително сплотено. Той е израснал с три сестри и един брат и затова не се налагало да общуват с много деца навън. Вкъщи си били половин футболен отбор, обичал да казва баща им. Затова ги съветвал да не контактуват с много деца, а да наблегнат на учението.

Ани, Виктория и Боряна Пулеви

От малки ги съветвал да имат цели и да се борят за тях, да учат чужди езици! За Тервел Пулев знаем много, тъй като той също се изявява в бокса. За сестрите на двамата братя обаче до този момент, като че ли не се знаеше нищо в публичното пространство.

Трите красиви дами – Ани, Виктория и Боряна разказаха за братята си в предаването „Всяка неделя” преди известно време.

Те разкриха, че Кубрат и Тервел започнали да тренират съвсем малки. Били още на по 2-3 години, когато се опитвали да удрят боксовата круша. Всички израснали в сплотено и здраво семейство, обичали да четат и да спортуват.

Сестрите на Кубрат и Тервел ПулевиАни, Виктория и Боряна са омъжени за чужденци – американец, италианец и грък. Много се гордеят с талантливите си братя и им желаят още по-впечатляващи успехи.

„Баща ми мечтаеше да има синове. И Кубрат, и Тервел са чакани близо 30 години.

Татко беше боксьор, но не бе успял да стигне върховете, които искаше. Когато Кубрат се роди, той не беше на себе си от щастие“, споделя най-малката сестрата на Пулеви Боряна.

Тогава тя е на три години и половина и постоянно иска да гушка първото си братче.

„Постоянно питах майка ми дали може да го държа, но тя ми отказваше, защото той беше едва на два-три месеца. Накрая обаче се предаде и ми го даде. Той обаче се бе родил близо 5 кг и беше много тежък за мен. Подкосиха ми се краката и го изпуснах. Кубрат се разплака, но му нямаше нищо. Баща ми каза да не се тревожа, защото така ще се кали. Оттогава разбрахме, че е много силен и издръжлив“, разказва с усмивка Боряна.

Най-голямата в семейството е Ани, която добре си спомня как още от две-тригодишни Кубрат и Тервел започнали да тренират по два пъти на ден.

 

„Боксовите круши висяха на едни метални постройки и те постоянно бяха около тях. Тервел ни изненада с неговата любознателност към книгите. Един път извади една книга от рафтовете на тема бокс и каза: „Татко, прочети ми за бокса“, връща се с носталгия назад Ани.

Виктория е средната сестра, но и най-критичната и с най-тежката дума сред близките роднини.


 

„Родителите ни бяха много строги. Имахме режим – трябваше да се храним добре, да учим и дотам. Баща ни повтаряше, че трябва да ограничаваме контактите навън, за да не се разсейваме, а и така или иначе сме достатъчно деца вкъщи и можем да си общуваме помежду си.

До 18-годишна възраст не знаехме какво е дискотека За татко ученето беше номер 1 по важност и казваше, че точно това ни е работата на трите – да сме над книгите“, спомня си Виктория.

И трите дами на шега признават, че баща им ги е програмирал да се развият така, както ги е виждал в съзнанието си. Кубрат и Тервел трябвало да са феноменални боксьори, Боряна да завърши японска филология, Виктория да стане адвокат, а Ани – лекар.

Момичетата се отклоняват от тези очаквания за професионалното си развитие, но все пак наблягат на чуждите езици, както ги съветвал и настоявал техният родител

„В крайна сметка аз не завърших японска филология, но говоря четири езика много добре и мога да кажа, че владея донякъде арабски. Завърших лингвистика с английски и немски език. Работила съм като стюардеса в Дубай“, обяснява Боряна.

Виктория винаги упорствала и се противопоставяла на всичко, заради което постоянно слушала от баща си как я вижда да спори така аргументирано в съдебната зала.

„Не станах правист, а се насочих към икономиката, но както татко искаше, много наблягах на езиците. Той често казваше, че езикът е третата ръка на човека. Определено беше прав“, сигурна е Виктория.

Ани, която е най-емоционална, също не припознава медицината като свое призвание и завършва неолингвистика, след което започва да се занимава с преводи.

Случайно или не, и трите откриват бащите на своите деца в лицата на чужденци

Боряна е майка на две момчета от американец, Виктория се радва на дъщеря от италианец, а най-голямата Ани ражда от грък.

Сестрите на Пулев не крият, че най-тежкият момент, през който преминава семейството, е смъртта на майка им, но тогава те все още имат силната подкрепа на баща си.

„Той не допусна да се отдадем на мъката и направи всичко възможно, за да преодолеем нейната липса и да не мислим с мъка за нея. Тази загуба ни направи по-силни“, споделят трите.

Болката от неговата загуба е също толкова жестока, но бащата вече е съумял да възпита и изгради децата си като трудносломими хора, които заедно са още по-силни.

„Баща ми ни научи да се уважаваме и винаги да разчитаме един на друг, защото ще си бъдем приятели и опора за цял живот. Кръвта вода на става. Той винаги бе до мен и постоянно ми говореше, обясняваше всичко. 90% от културата ми, от това, което знам, съм научил от него. Съветваше ме дори за неща, които тогава още не бяха ми се случили, но ми предстояха. Без да знам, че ще имам такива моменти в живота ми, когато са ставали, съм си спомнял за неговите думи и колко е бил прав. Подготви ме за всяка ситуация, която съм преживявал впоследствие“, признава пред „168 часа“ Тервел Пулев.