Юксел Кадриев се ожени / СНИМКА


Юксел Кадриев вече не е ерген. Водещият на новините по Би Ти Ви е вдигнал тайна сватба с мистериозната си любима Мария. Че новинарят е минал под венчилото, го издаде брачната халка, която той от месеци насам носи на лявата си ръка. Макар по време на емисиите Юксел да се старае да прикрива златния пръстен с листите от сценария пред себе си, по-наблюдателните зрители вече са забелязали блясъка му.

Юксел с тв водещата Нели Хаджийска. Брачната му халка блести на ръката му

Самият Кадриев официално не е обявил щастливото събитие в живота си. Той не е представил публично и жената, която владее сърцето му. Мълвата гласи, че носела красивото име Мария и живеела през по-голямата част от времето в Гърция. Именно това обяснява защо в последните две години Юксел непрекъснато пътува до южната ни съседка и споделя в социалните си мрежи кадри от красиви локации там. 48-годишната тв звезда от Оряхово мечтаел с половинката му да се съберат да живеят под един покрив, за да не ги делят стотици километри.

Това била следващата голяма стъпка във връзката им, но първо новинарят трябвало да подсигури своята дъщеря Габриела с отделен дом, тъй като тя вече е студентка в Нов български университет и е съвсем самостоятелна млада дама. Габи приела с отворено сърце мащехата си и точно на нея Кадриев за пръв път споделил, че е на крилете на любовта. Красавицата Мария влязла толкова дълбоко под кожата на иначе студения и сериозен Юксел, че отключила нежната му същност и го провокирала да започне да пише в рими. Неотдавна „Ретро“ разкри, че Кадриев е най-новото име на родния поетичен небосклон и съвсем скоро му предстои да издаде първата си стихосбирка. Муза на книгата му била самата Мария.


Преди да се срещне с нея, водещият преживя серия от катастрофални разочарования в любовен план. Преди 11 години той се разведе скандално с първата си съпруга – оперната певица Бонка, с която дълго време спореха за правата над тяхната щерка Габриела, като в крайна сметка съдът ги даде на Юксел и момиченцето остана при татко си, който я отгледа сам, с помощта на своята възрастна майка. Бонка бързо се отърси от горчивината покрай брачното им фиаско и сви ново семейно гнездо с чужденец в Косово. Към днешна дата с Кадриев са заровили томахавките и общуват цивилизовано.

После водещият отново бе съкрушен от загубата на половинката си Диди Янкова. Варненката издъхна съвсем млада след скоротечен рак, а смъртта ѝ хвърли Юксел в дълбока депресия. От бездната той се спаси благодарение на вярата в Господ. Сега, когато най-после е открил щастието, новинарят продължава редовно да посещава столичния храм „Александър Невски“, където се моли.


Източник: Ретро