Помните ли Гроши от първия „Биг Брадър“? Ето го 17 години по-късно (Снимки)


Ако сте гледали първия сезон на култовото риалити “ Биг Брадър “ през далечната 2004 г., то няма как да не помните един от най-емблематичните участници – Гроши. Първият сезон на формата и до днес си остава един от най-силните – той буквално приковаваше пред екрана цяла България в най-гледаното време.

Днес 17 години по-късно Гроши е все така усмихнат и гледащ на живота с розови очила.

Само той си знае как се справя с трудностите, но сякаш е запазил винаги доброто си настроение и шегаджийски характер.

Гроши днес

Светлин Шевров, както е името на Гроши, днес се занимава с изработване на мебели в специализиран цех, а светската страна на живота отдавна я е забравил, макар да го виждаме на снимки с фолк дивата Луна.


Гроши и Луна

Припомняме, че именно Гроши бе първият изгонен от предаването, защото заедно с Найден се забърка в голям скандал. Днес обаче Светлин е отговорен мъж, вървящ по своя път и изпълняващ целите си. Макар и много работлив и внимателен, Гроши все пак е запазил купонжийското в себе си и често споделя във Фейсбук снимки от различни партита и събирания с близки. Неговите виртуални приятели се забавляват с пиперливите му постове и снимки, но все пак някои неща не се променят за цял живот.

Когато обаче работи, Гроши е стриктен и е известен като доста добър майстор, а колегите го хвалят, че не се държи като човек, който се е записал в историята на родната риалити телевизия. „Участието в „Биг Брадър“ бе много важно за мен, макар че тогава бях много сдухан. Влиянието от това участие върху живота ми продължи около година, когато живеех от спечелените пари“, каза преди години в интервю Гроши и добави, че в България риалити героите са станали прекалено много и затова да се живее на стари лаври не е добра идея.