Вижте непоказвана СНИМКА от тайната сватба на Мария Игнатова и Нойзи


Скромната, но прекрасна сватба на Мария Игнатова изненада родния шоубизнес. Събитието бе държано в тайна до последния възможен момент, а водещата и Ивайло Нойзи Цветков си каза „да“ венчаха в малка църква в Железница навръх рождения ден на булката. И макар от тогава да изминаха повече от 3 месеца, венчавката им продължава да е много интересна тема.

Знае се, че кума на блондинката е нейната близка приятелка Алекс Раева, с която актрисата и водеща си партнира дълги години на малкия екран в различни продукции.

Венчавката е била в по-тесен кръг, а влюбените са поканили само най-близките си. Именно заради тази мистериозност около сватбата интересът към нея продължава да е висок месеци по-късно.

Сега в социалните мрежи се появи кадър от венчавката , който не е виждан досега, а на него се вижда и как точно е била облечена Игнатова.


Снимката е от църквата. На нея се виждат питка, свещи и вино, както и гърбът на водещата, която е облечена в приказна рокля с много дантели и сини мотиви. Гърбът на роклята е дълбоко изрязан.

На кадъра Игнатова е написала просто „Все още омъжена“ и е добавила много тагове, като „красива църква“, „щастие“, „сватбен живот“, „любовна история“, „булка“ и „вяра“.

Фотосът е харесан от няколко хиляди души и има стотици положителни коментари, пише zajenata.bg.