Медицинска сестра осиновява бебе, което не е имало посетители в продължение на 5 месеца


След години, много надежди и опити да стане майка, мечтата на една медицинска сестра най-накрая се сбъдва. Тя среща нов пациент, чието собствено семейство не може да се грижи за него. Нейната история е вдъхновяваща и ни показва как изглежда истинската любов.Лиз Смит нямаше ни най-малка представа, че нейната работа ще доведе до това мечтата ѝ да бъде майка най-накрая ще стане реалност.

На 19 години губи собствената си майка, затова решава да тръгне по нейните стъпки и да стане медицинска сестра.Лиз се среща със своята бъдеща дъщеря – Жизел. Бебето е родено едва 2 килограма.


Майката е употребявала наркотици по време на своята бременност. Първоначално бебето е имало нужда от сонда за хранене и специализирани грижи за белите дробове.През времето, когато бебето е било в интензивното отделение, никой не е идвал на посещение. Социалните служби се опитваха да намерят приемен дом на детето и тогава Лиз решава да се погрижи за нея.

 

Те се свързали и с биологичните родители на детето, които в крайна сметка са счетени за неспособни да се грижат за Жизел.Лиз е одобрена като приемен родител на момиченцето и я взима в дома си. Тя споделя, че това е едно от най-вълнуващите неща, които са и се случвали в живота.

От приемен родител, след като съдия одобрява молбата на Лиз, тя става майка на Жизел законно.Въпреки че историята им има щастлив край, двете все още са изправени пред някои медицински предизвикателства.