11 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо


Англичаните обичат да казват: „Моят дом е моята крепост“. И са страшно прави!

Всеки се чувства защитен в жилището си и няма нищо по-хубаво от това след тежък и напрегнат ден да се прибереш у дома.

Понякога обаче и най-уютното и комфортно жилище може да крие огромни опасности заради натрупалата се в него негативна енергия.

Не е добре, когато в една къща няма енергия.

Още по-лошо е обаче, когато тя е пълна с отрицателна енергия. Това носи не само умора и раздразнителност, кавги и изтичане на пари, но и болести и дори унищожаване на семейството.

За да избегнете всички тези проблеми, ще ви разкрием как да разберете, че домът ви е натрупал отрицателна енергия и спешно се нуждае от „лечение“.

Появили са се мравки и хлебарки  

Ако хлебарки и мравки внезапно са се появили в дома ви, трябва да знаете, че за това си има някаква основателна причина. Паразитите носят отрицателна черна енергия. Ордите от насекоми изяждат стените на вашия дом и вредят на здравето ви.

Опитайте се да се отървете от тях, дезинфекцирайте и почистете пространството. Имайте предвид, че появата на насекоми заради мърляви съседи не означава, че в дома ви има негативна енергия. Проблемът обаче трябва да се реши по най-бързия начин!

Вещите ви непрекъснато се губят  

Забелязали сте, че непрекъснато изчезват някакви неща? За съжаление, хаосът, който цари в дома ви, не винаги е главният виновник вещите да изчезват. Най-вероятно това се дължи на напрегнатата атмосферата.

Щом изчистите енергийното пространство, всичко в семейството ви ще се успокои и ще се възцари хармонията. Тогава и нещата ще спрат да се губят и винаги ще бъдат на местата си.

Домашните ви любимци боледуват 

Животните имат способността да усещат всякакви изменения в общата енергия на къщата. Щом има твърде много негативизъм или зад стените на къщата се съхраняват лоши спомени, домашният любимец започва да се чувства зле.

Котките са много податливи към това и по състоянието им лесно може да се определи атмосферата в къщата. Горещ нос, летаргия и липса на апетит говорят, че в жилището ви се е натрупала прекалено много отрицателна енергия.

Стайните растения съхнат 

Ако дори кактусът започне да умира, се замислете добре за хармонията и енергията на къщата си. Растенията разкриват отрицателно, но не могат да се справят с него.

Не се опитвайте да спасите изсъхналото цвете, а се погрижете за атмосферата в дома си. Изчистете пространството от енергийна мръсотия и забравете за конфликтите и кавгите. В положителна и хармонична среда растенията отново ще започнат да цъфтят и да радват окото

Лампите и електрическите уреди изгарят без причина 


Излизането извън строя на електрическите ви уреди и техника и изгарянето на лампите показват, че нещо с дома ви не е наред. Електрическите уреди спират да работят поради натрупването на отрицателна енергия. Те мълчаливо намекват за твърде много неприятни ситуации, случили се в този апартамент.

Не поправяйте щетите! Изхвърлете всичко развалено. Така ще успеете да намалите отрицателното и да изчистите пространството.

Поява на неприятна миризма 

Неприятните миризми, появяващи се без причина, говорят за негативните събития, настъпили в дома ви и за натрупването на тъмна енергия. Опитайте се да изясните причината за негативите и да се отървете от тях.

Пробвайте да изчистите енергийното пространство на жилището си и се вгледайте внимателно в поведението на членовете на семейството. Хармонията и спокойствието в къщата ще ви помогнат да се справите с този проблем.

Вратите и прозорците се отварят и затварят сами 

Внезапното и безпричинно отваряне и затваряне на врати и прозорци трябва да ви действа като предупреждение, че нещо неприятно и лошо се случва в дома ви. Да стоиш в такова пространство е доста плашещо. А последиците могат да бъдат много неблагоприятни.

Най-доброто решение на проблема е да почистите пространството от черната енергия.

Крановете и тръбите не спират да текат 

Ако редовно ремонтирате крановете и тръбите, които постоянно текат, най-добре е бързо да потърсите причините за нарушената хармония и лоша атмосфера в жилището си. Микроклиматът се влияе не само от негативни събития, но и от лоши мисли, идващи от гостите ви.

Старайте се да почиствате пространството от отрицателна енергия по-често.

Членовете на семейството ви не спират да се карат и сърдят 

Кавгите и конфликтите са най-явните знаци за къща с лоша атмосфера. Всички ругатни и обиди, които започват сякаш от нищото, са провокирани от отрицателна аура.

В стая, където се е случило нещо лошо, дори и най-добронамерените и учтиви обитатели ще започнат да спорят и да мърморят. Някои семейства, след преместването си в нов дом, престават да се карат и започват да живеят мирно и щастливо.

Близките ви се оплакват от умора, стрес и сънливост 

Ако умората и сънливостта не са причинени от прекалено натоварване и стрес, тогава тялото ви е засегнато от отрицателна енергия. Редовното чувство на стрес в домашна обстановка говори, че домът ви не може да окаже положителен ефект върху организма ви.

Голямото количество негативизъм провокира хронична умора, с която ще ви бъде много трудно да се преборите.

Вслушвайте се във вътрешните си усещания, вглеждайте се в поведението на животните и състоянието на цветята си, следете за необичайни събития в дома си. Така няма да ви е трудно да откриете отрицателната енергия и да се отървете от нея, преди да е станало твърде късно.