С този режим Катя от „Ритон“ стопи 9 килца за нула време и изглежда феноменално (Снимки):: –


Катя от емблематичния роден дует „Ритон“ определено може да предизвика сърцебиене у мъжката половина от човечеството. Звездата сякаш изглежда все по-добре с годините и го доказа категорично в клипа към последната им песен – „Брой до три“, която имаше премиера миналата седмица и ще бъде безапелационен летен хит.

Във видеото към парчето Катя демонстрира изкусителни форми по бански , а за да достигне блестящата форма, в която се намира в момента, певицата се е подложила на хранителен режим по време на локдауна.

Катя и Здравко

„Катя използва пандемията от коронавирус, за да влезе в страхотна форма“, похвали половинката си Здравко в „Преди обед“, където дуетът гостува, за да представи новото си парче.

„Да, така се получи.Когато няма купони, не се изкушаваме от хапка-пийка. Първият ден на втория локдаун започна да работи за мен. Едни го наричат интервално гладуване, други – интервално хранене. Храня се само 4 часа в денонощието – между 12 и 16 ч. Аз цял живот не закусвам, от есента и не вечерям. Всяка сутрин се следя на кантар“, обясни Катя пред Деси Стоянова по bTV.


С този режим ритонката е успяла да свали вече близо 9 килограма. Здравко е много горд от своята половинка, а и има за какво – това се вижда най-добри в клипа към „Брой до три“, режисиран от Николай Скерлев. Именно той е успял да убеди Катя да заснаме пред камерата по бански.

Брой до три клип

Здравко пък допълни, че основният проблем за добрата форма на артистите са късните им концерти: „Преди концерт не можем да се храним, защото с пълен стомах диафрагмата не работи както трябва. След концертите ни в страната се прибираме веднага и се е случвало да вечеряме в 3-4 часа сутринта“.

Най-успешният БГ дует добави още, че „Брой до три“ е била записана още миналото лято, но заради пандемията вижда бял свят чак сега.

„Ритон“ вече работи по седмото парче от бъдещия си албум, което е с работното заглавия „Тъжен танц“. То също ще бъде клипирано.