Синът на Деси Слава ѝ доведе снаха с безкрайно дълги крака – вижте сладката двойка (Снимки)


Певицата Деси Слава е горда майка на двама сина. И докато малкият Борис все още стои до полата на мама, големият – Майки, отдавна вече напусна семейното гнездо и е голям и красив мъж.

Интересна справка в профила на Майки в социалните мрежи показва, че сърцето на младежа е поразено от любов. Обектът на желанията му е девойка, цялата крака. Майки не обича да афишира личния си живот, но пусна снимка как целува приятелката си и така я поздрави за рождения й ден.


„Честит рожден ден, любов моя! Бъди жива и здрава. Обичам те!“ – написа Майки, написа 20-годишният младеж. По всичко личи, че отношенията между двамата млади не са мимолетно забавление.

синът на Деси Слава гадже

През последните две години синът на Деси е свързван с не една или две красиви девойки. Първо слуховете го спрягаха за гадже на хубавицата Александра Колева, която е носителка на титлата “Лейди България Вселена” за 2018 г. Малко след това името му бе свързано с това на плеймейтката Анджелина. Миналото лято пък след общи снимки с друга мацка плъзна клюката, че Майки е залюбил богата пловдивска наследница.