Шеф Ангелов живее с моделка / СНИМКИ


С жена като от корица на списание споделя един покрив топготвачът Виктор Ангелов, който се върна в тв ефира като водещ на новия сезон на „Хелс Китчън“ след едногодишна пауза. Жена му Наталия е негова подкрепа от дълги години, но е избрала да бъде анонимна за фенската аудитория на шефа и отказва всякакви медийни изяви.

 

 

Вижте снимки на половинката на кулинарния гуру, която изглежда като фотомодел и на младини за кратко имала кариера в модата. Любовната история на шеф Ангелов и жената до него е достойна за филмова екранизация. Преди да се събере с нея и да си родят дъщеричка, тя била омъжена за негов приятел. Любопитното е, че преди да мине под венчилото със съперника му, Наталия имала няколкогодишна връзка с Виктор Ангелов. Двамата се познавали от деца по комшийски в столичния квартал „Люлин“, а в ученическите си години усетили химията помежду си.

Още тогава бъдещият кулинар я карал да се кълне пред него, че някой ден ще се оженят и ще имат много деца. Чувствата му обаче останали несподелени и тя се обвързала с друг мъж. Ангелов изпаднал в шок, щом научил, че любимата му пристава на друг, и компенсирал неуспеха в личния живот със старание да се издигне професионално. Отнело му 20 години да се пребори за сърцето ѝ отново, а през това време научавал как е от техни общи познати.През дългия период Виктор не потънал в самота и пробвал да гради връзки с други жени, които също обичал, но нещата винаги се разпадали. Когато след дългата пауза се срещнал с вечната си любов Наталия, тя не била сигурна, че между тях ще потръгне, защото вече имала две деца от първия брак. Топготвачът обаче ги припознал като свои и към днешна дата говори за тях, наричайки ги „сина ми“ и „дъщеря ми“. От Наталия той има и своя рожба – малката Натали. Големият син Март се прочу покрай участието си в „Игри на волята“, където за малко да стигне до финала, а сестра му Ива е завършила болничен мениджмънт в Холандия и се е отдала на пътешествия по света.


Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той така и не сбъднал мечтата ѝ да бъде булка. „Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме желание, но още не сме решили как да стане“, коментира хубавата новина водещият на „Хелс Китчън“. В момента неговата любима му е дясна ръка и в бизнеса и помага за управлението на ресторантите и павилионите му със скара в София, тъй като покрай снимките на шоуто не му стигнало време, за да огрее навсякъде.

 

Източник: Ретро