Партньорът ѝ я изля с киселина и уби красотата ѝ! Тя остана сляпа с едното око, а две години по-късно се омъжи за него! –


Млада туркиня, 20-годишната Берфин Зезек , се омъжи за мъжа , който заля лицето и очите й с киселина и я обезобрази завинаги.

„Getindianews “ пише, че Казим Озан Селтик (23) по този начин, освен всичко друго, е увредил трайно зрението ѝ и всичко това се е случило по време на един от споровете им.

турска двойка

В резултат на това Берфин загубила зрението си на едното око, а с другото вижда само на 30 процента.

красива туркиня

Те били разделени по време на нападението, а той й казал преди атаката:

„Ако аз не мога да те имам, никой няма да те има.“

жена залята с киселина


Берфин повдигнала обвинение срещу насилника си, а след това последвал поток от съобщения, в които той я умолявал да му прости. Берфин, колкото и невероятно да звучи, оттеглила обвинението си.

„Много си кореспондирахме. Предадох му се. „Много го обичам и той ме обича“, каза Йозек.

жена обезобразена

В крайна сметка извършителят е осъден на 13 години, но след промяна в закона е освободен условно по време на пандемията. Още по-голямо е недоумението на всички, когато насилникът предлага брак на Берфин и тя се съгласява.

двойка подписва

Баща му, който отказал да присъства на сватбата, състояла се този месец, също е шокиран, както и бащата на Берфин, който научил от медиите, че дъщеря му ще се омъжи за насилника си.

Борих се за нея години наред, явно напразно“, каза бащата, докато Берфин и съпругът й все още не са коментирали сватбата си.