Мъжът й я изоставил, когато се парализирала, но тази майка на 4 деца пак намерила щастието


Многодетна майка решила, че заради децата си трябва да направи всичко, за да се изправи на крака.

Вярност… Дума значеща толкова много и толкова малко ценена от хората. Риона Кели преживяла инфаркт на гръбначния мозък на 37 години и останала парализирана.

Тогава мъжът й я зарязал с четири деца на ръце след 14 години брак. Многодетната майка решила, че заради децата си ще направи всичко, за да се изправи на крака.

Риона била съсипана от предателството на мъжа си, но децата станалу за нея надеждна опора и подкрепа. Те станали стимул за нея да се бори и побеждава.

http://svobodnazona.com/wp-content/uploads/2019/05/zhena-invalidna-kolichka.jpg

Жената започнала лечение, но трябвала дълга реабилитация. Тогава тя наела личен треньор, който да я научи отново да ходи. 35-годишният бивш професионален ръгбист Кит Мейсън се оказал не само талантлив треньор, но и истински мъж.

Кит станал не просто неин треньор, но и подкрепа и опора. Неговите грижи, внимание, подкрепа и разбиране й върнали вярата в мъжете. С времето приятелството им прераснало в по-голямо и светло чувство.


Кит я срещнал в момент на слабост, но това не го спряло. Риона сега знае, че той няма да я остави в труден момент и ще направи всичко, за да е щастлива.

Кит така вдъхновил жената, че тя удвоила усилията в залата. Научила се да стои самостоятелно сама и да ходи с патерици, но много скоро започнала да ходи сама из вкъщи. Днес жената използва патерици само на улицата, вкъщи ходи самостяотелно и тренира в залата, за да стане напълно самостоятелна.

След 11 месеца заедно те станали и истинско семейство.

Двойката възпитава 5 деца: четирите деца на Риоа и 5-годшната дъщеря на Кит.

Риона разказва: „5 дни след инфаркта лекарите ми казаха, че възстановяването в най-добрия случай ще ми отнеме от половин година до година. По това време исках да се предам, но знаех, че трябва да бъда силна заради децата. Когато направих първите крачки, това беше истинско чудо.

Тогава написах в страницата си във вфейсбук, че търся личен треньор, който да ми помогне да се възстановяи приятели ме посъветваха да се сържа с Кит. След като с Кит приключихме курса, продължихме да общуваме. Той редовно се интересуваше как съм. Оттам и започнаха нашите отношения. Заедно сме вече 11 месеца, децата го харесват и сега най-накрая чувствам, че съм получила живота, който заслужавам“.

Източник: Свободна зона