Кои подаръци носят лош късмет: не трябва да се дават или приемат


Купуването на подаръци, подаряването или получаването им винаги е много приятно изживяване. Но има предмети, които не могат да бъдат подарени. Задържат негативна енергия и могат да донесат лош късмет – както на дарителя, така и на този, на когото сте ги подарили.

Кои подаръци не трябва да се дават или приемат като подарък – прочетете:

Ножове

Тези предмети са много полезни в домакинството и всеки човек ще се зарадва на добър комплект. Но е по-добре да изберете друг артикул за подарък, тъй като има много различни знаци, свързани с ножовете. И повечето от тях обещават неприятности, кавги, конфликти в къщата и дори раздяла с близки.

Часовник

Този предмет също принадлежи към списъка с най-нещастните подаръци. И като цяло часовникът не носи негативизъм. Но точно до момента, в който спират. След това може да започне – неуспехи със здравето, финансите, проблеми в работата и у дома.

Има строга забрана за такъв подарък за възрастни хора и според признаците дарените часовници могат да причинят здравословни проблеми. В съвременния свят проблемът с отрицателната енергия на такъв подарък се решава по прост начин – в отговор донорът трябва да даде всяка банкнота или дребни монети. Тогава ще се счита, че сте закупили часовника.

Портфейл

Портфейлът често се избира като полезен аксесоар. Но и този подарък ще се провали. Празният портфейл може да донесе бедност, парични проблеми. Ако сте получили такъв подарък, по-добре го върнете веднага.

Ако наистина искате да подарите такъв артикул, тогава трябва да знаете няколко правила. Портфейлът трябва да е нов, качествен и скъп. Вътре не забравяйте да поставите няколко големи банкноти и монети.

Огледало

Много магически ритуали са свързани с огледалото, както и древни вярвания, така че такъв предмет не е най-добрият подарък. Човек, който дава на някого огледало, рискува да загуби своята красота и късмет. И също така може да създаде проблеми заедно с огледалото.

Освен това се смята, че неправилно подбраното огледало може да отнеме здравето и красотата. Много е важно новият собственик на огледалото да го избере сам.

Перла

Ще се изненадате, но е строго забранено да се подаряват перли и перлени бижута. Тъй като символизира сълзи и тъга, това означава, че перлите абсолютно не са подходящи за подарък. Една жена ще рони сълзи и ще бъде тъжна, докато не се отърве от този дар.

Особено опасно е, когато такъв подаръка е направен от жена за жена. Такива перли не само ще донесат тъга, но и ще отнемат младостта, красотата и здравето.

Какво да не подаряваме още:

Ръкавиците са лоша поличба, дават се само на много близки членове на семейството

Чорапогащниците са лична вещ, не трябва да ги давате дори на приятелките си

Парите в плик са обидни, тъй като това е директен намек, че не могат да изберат подарък за вас или просто са забравили за него.

Козметика – само при условие, че знаете какво точно ви трябва.

Комплектът за маникюр е лоша поличба

Кухненски прибори – само ако сте поръчали такъв подарък. В противен случай това е лош намек.