Разведен мъж ни разказа какво убива любовта и кара мъжа да си тръгне от жената


Най- накрая може да получим отговор на един въпрос, който тормози всяка жена през целия й живот и да вземем мерки на време преди да се стигне до такава ситуация

„Престанах да те обичам“ е фраза, която всяка жена, особено омъжената, се страхува да чуе. Но всичко започва толкова красиво, а жената по- влюбена отвсякога, ражда дете, създала уют в къщата и сякаш всичко изглежда добре, но съпругът й решева в даден момент да си тръгне . Колко жалко, че бъдещето на взаимоотношенията не може да се предвиди. Никой не е имунизиран от развод, а различни причини могат да доведат до това: от банално недоразумение до факта, че един от партньорите просто е загубим любовта.

Но защо това се случва?

Един мъж публикува на своята страница в социалната мрежа обяснение защо е напуснал жена си, с която живее 8 години и отглежда сина й. Той обвинява жена си за решението да я напусне и смята, че в повечето случаи именно жените принуждават мъжете да подават молби за развод. Редакторите ни днес са събрали за вас ключовите моменти, които карат мъжете да стигнат до  такова решение.

Как да разберем, че съпругът ни е изгубил любовта си към нас

Не е необходимо да сте психолог или експерт в изграждането на взаимоотношения, за да разберете, че чувствата на един човек са се охладили, а интересът му напълно е изчезнал. Основното нещо е да го забележите незабавно и да се опитате да разрешите проблемите. Ако под каквито и да било предлози той прекарва по-малко време с вас, постоянно се ядосва, не спазва обещания и не се опитва да направи живота ви по-добър, неговите чувства, най-вероятно, са охладняли. Всеки има свои собствени причини, тук са 5 типични грешки на една жена , които водят до разпадането на семейството.

– Тя все по-често комуникираше с мен с командващ тон. Чувствах се като нейно куче, което трябва да направи всичко по командване. Няма молба, още по-малко благодаря. Да, понякога може да бъде и така – всеки има собствено търпение, но постоянно да е така … Много е досадно .


„Вместо да създава емоция и настроение в една връзка (както би трябвало да прави жената), тя правеше живота ми труден и създаваше само проблеми там, където няма такива. Винаги бях подложен на някакво напрежение, дори у дома.

„Не манипулирайте човек с тялото си!“ Интимният живот не е средство за манипулация. Освен това жената също се нуждае от него. Ако толкова често на искате да правите секс само, за да накажете мъжа си или да получите нещо, той просто ще си го потърси другъде. Какво се случи с мен …

Ако не от любимата ми, тогава винаги ще има някоя, която да задоволи тази нужда.

– Често чувах, че мъж дължи на жената и това, и това, и това … съгласен съм с това. Но когато жената вместо вдъхновение само упреква, че парите не са толкова много, че съпругът й не е направил подарък или изненада, … Това е просто непоносимо. Мога да преместя планини за жена си, ако тя ме подкрепи малко и ме мотивираше в трудни моменти, но не и вечно да се опитва да ме мачка. И когато всичко е наред, тогава няма радост и похвала, сякаш трябва да е така.

– Жена ми искаше най-доброто, но не се стремеше да бъде тя най-добрата.  Често вкъщи се разхождаше неглиже с широки дрехи и никога не се правеше за мен красива, а само когато ходихме някъде на големи празници, а това е ужасно потискащо

Този човек може да се нарече твърде взискателен, но самият той е уверен, че подобно послание ще спаси повече от едно семейство . Смятаме, че двете страни са винаги виновни в една връзка. Например, можете да говорите със съпругата си за емоционалното си състояние, спокойно да обсъждате поведението на другия и да се опитате да бъдете по-внимателни и толерантни. Въпреки това, съпругът доведе всичко до крайна точка и развод.

Важно е да запомните, че без значение колко сте близки с жена си, вие все още сте двама различни хора, които имат свои собствени нужди, нагласи и живот. Най-добре е да ги изкажете навреме.

Също така по-рано казахме, че мъжете не прощават на жените .

Кажете ни в коментарите, ако сте съгласни с мнението на човека . Особено интересно е дали и вие споделяте това мнение. А също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!