Феноменът ясновидец Божидар Караджов разкри: 2024 ще е годината на бедствията и катаклизмите! Земетресенията ще подминат България


Божидар Караджов често е наричан „човекът чудо“. Феноменът е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света.

Ясновидецът е първият човек, който вижда страшния пожар във влака по линията София – Кардам.

В началото на 2015 г. в телевизионно интервю Караджов с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Още през 2008 година предсказва и описва в книга земетресението, което засегна Турция и Сирия на 6 февруари т.г.

 

Повече от 35 000 души загинаха и над 80 000 бяха ранени при трусовете с магнитуд 7,8 и 7,6 по скалата на Рихтер – с център град Кахраманмараш. Разместванията на земните пластове засегнаха 10 провинции в Турция и убиха хиляди други в Сирия, а броят на жертвите продължава да расте и в двете страни. Много жертви все още са блокирани под срутени сгради в целия регион.

Караджов описва всичко преди 15 години, като единствената неточност е годината. Ясновидецът посочва 2022 година като фатална за южната ни съседка.


За тази година топясновидецът вижда, че ще има много повече пожари от предходната. Те ще започнат сравнително рано, още в периода на април и май, което е нетипично. В същото време ще имаме и много сериозни проливни дъждове, но тях ще ги наблюдаваме чак през юли.

Тази година ще бъде много по-благосклонна откъм жертви, няма да се повтори това, което се случи в Карловско. Най-сериозни наводнения очакваме в Югоизточна България.

2024 ще е годината на бедствията и катаклизмите! Това прогнозира пред „България Днес“ световно признатият ясновидец Божидар Караджов. Невиждани урагани и цунамита ще връхлетят САЩ. За щастие това няма да повлияе пряко на България.

„Тази година ще продължат земетресенията в Турция. Гърция също ще бъде разлюляна, но понеже там строителството е ниско, няма да има големи щети. Тези трусове ще бъдат усетени в България, но няма опасност за населението.

Пожарите, които гърците ще видят обаче, ще са бедствие, което планетата не помни. Тази година Щатите ще се отърват, но догодина ще пострадат много. Като цяло 2024 е годината на бедствията“, казва пред „България Днес“ феноменът.