Черен татко и бяла мама-Резултатът е момиченце с невероятна красота и чар-Снимки


Нека да разберем днес за едно много невероятно момиче. Името й е Вивиен и нейният външен вид ме изумява. Родителите й са много популярни: майка й е модел, баща й е нигерийски футболист.

Разбира се, всеки човек ще счита собственото си дете за най-красивото. Някой може дори да каже, че всички деца пипат. Но не може да се спори с факта, че на света има бебета, които очароват всички.

Малката Вивиена започна да работи като модел буквално, след като се научи да ходи. Има отлична генетика, завиден външен вид. Благодарение на това момичето бързо постигна успех и се превърна в популярен модел.

Родителите й също са много привлекателни и популярни. Между другото, майката на Вивиен е от Русия. Но бащата е нигериец от Италия. Тъй като брачната двойка винаги е била под пистолета на камерите, дъщеря им също стана обект на внимание на журналистите. Моделиращите агенции буквално бомбардираха бебето с оферти за сътрудничество.


Дори ако Вивиена не се беше родила толкова красиво, тя можеше да продължи работата на майка си. Все пак в съвременния свят комуникациите са всичко.
Щом агентите видят това момиче, веднага разбират, че целта му е да бъде модел. Детето отиде на първата фотосесия с майка си, но след това Ксения разговаря със съпруга си и реши, че сега тя ще стане само наблюдател, а не участник в процеса.

Мулатовият вид на Вивиен има логично обяснение – тя има черен татко. Смята се, че най-очарователните бебета се раждат в такива междурасови бракове. Но това бебе явно е ударило джакпота и мнозина могат да й завиждат.

Оксана Белоусова се занимава професионално с бизнес моделство. Тя работи в тази област от 16-годишна възраст и не планира да прекрати кариерата си. Тя роди дъщеря през 2014 г. и тогава Белоусова веднага разбра, че бебето може да повтори успеха си и дори да го увеличи. Хюго, глава на семейството, няма нищо против подобно решение на съпругата. Той само подкрепя Вивиен и й помага по всякакъв начин.

 

Въпреки малките си години, детето се чувства страхотно пред камерата. Момичето не се уморява да опитва нови проекти. Тя прекарва няколко фотосесии с майка си, но най-често позира сама. Може да се нарече добър модел с главозамайващи перспективи.

 

Много абонати вече я следват. А майка й се радва само на такава популярност на дъщеря си и активно я популяризира в Instagram. Между другото, тя подчертава, че не иска Вивиен да повтаря грешките си от младостта. Белоусова считала себе си за не твърде привлекателна, не харесвала фигурата и лицето си.