Коронясаха Мисис Русия 2023, а тя се оказа направо страшна за гледане! /Вижте снимки/


Мисис Русия 2023 г. е направо страшна за гледане.

Моделът и певица Наталия Оскар бе коронясана като най-привлекателната омъжена жена в Москва преди дни. Снимките на Наталия без фотошоп обаче шокираха дори самите руснаци, които по традиция смятат, че „нашето си е най-хубаво“. В социалните мрежи и медиите се появиха унищожителни публикации по адрес на новата „Мисис Русия“, както и призиви титлата да й бъде незабавно отнета.

Наталия Оскар беше една от 83-те претендентки за короната. Тя е родена в Далечния изток, но идва да спечели популярността си в Москва. Оскар изпя песента си „I’m Your Mrs. Russia“ на финала, което само подхрани слуховете, че победата й е купена. Оказа се, че страшилището е омъжено за местен баровец, приближен до властта в Кремъл.


Омразата сред руснаците започна непосредствено след публикуването на снимки на победителката от конкурса. Без фотошоп и филтрите на Инстаграм и Фейсбук тя изглеждаше любезно казано непривлекателна за зрителите. И понеже няма как да изразят мнението си за войната на Путин в Украйна, като отдушник на гнева на московчани служи грозната им мисиска. Хиляди руснаци са гневни от очевидната подигравка с конкурса и недоволстват срещу обявената за най-красивата омъжена тяхна сънародничка.