Бягайте далеч: Мъжете с тези имена имат кошмарен характер


Експерти са категорични, че освен звездите и планетите, името на човек също влияе на съдбата и най-вече на характера на определен човек. 

Оказва се, че според тях имено названията може да определят това какъв ще е човек в личния си живот и отношенията с другите.

Според специалистите някои мъже просто не са създадени за семейство и семеен живот. С тях комуникацията е изключително трудна и основната причина е, че те имат меко казано кошмарен характер.


Васил
Според експертите мъжете с това име лесно очароват жените. Те обаче рядко са готови за семеен живот и не винаги са способни да оценят любовта, която получават. Струва си да говорите откровено с тези мъже и да ги питате директно дали наистина са готови за семейство и съзнават ли какво точно значи това.

Богдан
Специалистите казват, че мъжете, които носят това име, често слагат себе си на първо място, а жената до тях не е чак толкова важно. Освен това хората с името Богдан много ценят личното си пространство и много трудно допускат истински някого до себе си.

Кирил 
Според астролозите мъжете с името Кирил няма да се отнасят добре към сродната си душа. Тези хора са студени и дистанцирани. В допълнение към всичко това те са нерешителни и с тях наистина е трудно да се започне връзка. /jenata.blitz.bg