Помните ли момиченцето-Барби, което завладя света с кукленската си красота? Ето как изглежда днес като тийнейджър


Може би си спомняте лицето на това миловидно момиченце, което хиляди споделяха с удивление в социалните мрежи.

Днес от Скандални ще ви припомним за красивата като кукла  Айра Браун, която всички наричаха малката Барби

момиченцето Барби

Момиченцето започва кариерата си на модел на две години. В Америка това е обичайна възраст – ако родителите са забелязали, че външният вид на детето им е необичаен и красив, тогава те, без да губят време, изпращат неговите снимки на всички модни агенции и списания.

Айра Браун

Родителите на Ира веднага виждат външния вид на кукла на дъщеря си и решават, че тя има добри шансове в модния бизнес.

След като разглежда снимките на Айра, моделният агент веднага вижда в нея прилика с кукла Барби. Още първите снимки на Айра стават сензация по цял свят.

Айра Браун Барби


Повечето хора не могат да повярват, че на снимката е истинско момиче, а я смятат за обикновен фотошоп. Някои пък са убедени, че на снимките е кукла. Много често непознати се обръщат с удивление към момиченцето, искрено изненадани от необичайния й външен вид.

Не знаем как самата Айра се е чувствала в тази ситуация, защото всички решения са вземани от нейните родители. Тя не знае какво е детска градина, но посещава много агенции за модели. Популярността ѝ нараства със светкавична скорост.

Но колкото по-голяма става Айра, толкова повече се променя външният й вид. Агенциите губят интерес към нея и популярността й спада.

Айра Браун пораснала

Някои агенции, разбира се, продължават да я снимат, но снимките вече не правят същото впечатление. През годините ситуацията само се влошава. Днес Айра е на 11 години и изглежда като обикновено дете.

На страницата си в социалната мрежа момичето не показва старите си снимки, на които изглежда като Барби.

Айра Браун днес

Изглежда, че тя иска да забрави миналото и да живее нормален тийнейджърски живот. Популярността й продължава само шест години, но всички успяват да я запомнят като момичето – Барби.

И докато родителите са тези, които дават старт на кариерата ѝ, днес Айра вече може сама да взема решения как да изгради живота си.