Влюбен мъж видя годеницата си без грим и от шок се озова в болницата с инфаркт


Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкова много, че се озова с инфаркт в болницата. 

Тайландецът Таксин разказва своята история в един от местните сайтове за запознанства. Той решава да сподели горчивия си опит, за да предпази много други като него от подобно разочарование.

Преди шест месеца Таксин започнал да си пише с момиче на име Рани. Красавицата го очаровала с нежното си лице, големи очи, учтивост и скромност във възгледите си за връзките.

Двамата си писали дълго, а съвсем скоро мъжът бил влюбен до уши. След дълги разговори в мрежата, той решил да се срещне с мистериозната дама, която живеела на другия край на страната.

Таксин бил доста по-възрастен от Рани, но тя го уверила, че разликата в годините не е пречка.

На първата им среща тя се появила с разкошна вечерна рокля. Таксин бил поразен от външността й и до края на вечерта й направил предложение за брак.

Рани му казала, че й трябва известно време, за да помисли.

След прекрасната вечер Таксин се върнал вкъщи. Двамата отново започнали да си пишат. До деня, в който Рани по погрешка не включила камерата на компютъра си.


Таксин видял любимата си без грим и закрещял от ужас. Видяното го накарало да изпадне в такъв шок, че бил приет в болница със съмнение за инфаркт.

Оказало се, че Рани не е ослепителна красавица, а момче. И за него всичко това било вид забавление.

Под маската на красавицата се криел млад мъж, който се преобразявал с помощта на сложен грим.

Първо залепвал върху клепачите си специални ленти, които визуално увеличават очите, а след това нанасял специален крем за равномерен цвят на тена.

Накрая слагал изкуствени мигли и перука.

Така само за 30 минути от младеж се превръщал в неустоима дама, способна да подлуди всеки мъж.

 

Той признал, че подобна игра му харесва страшно много. А Таксин съвсем не бил първата му жертва. Като цяло младежът имал повече от 10 такива виртуални романа, които винаги завършвали с раздяла.

Таксин вече се е съвзел след преживяния шок и вече не търси запознанства в мрежата.