Британците в шок: Меган Маркъл умира в катастрофа като Даяна


Драмите около двойката принц Хари и Меган Маркъл не спират.

Последният скандал, който спретнаха, е заради филма, наречен “Хари и Меган: Бягство от двореца”.

И британци, и фенове на кралското семейство са шокирани особено от първите сцени, в които Меган умира при подобни обстоятелства като принцеса Даяна, пише “Труд”.

Зрителите определиха филма като долнопробен и отвратителен заради сцените, в които Меган губи живота си в автомобилна катастрофа в самото начало, което напомня за трагичната смърт на майката на принц Хари.

Прожекцията все още не е започнала, но вече е ясно, че напускането на Хари и Меган на кралския дворец, след като станаха родители на сина им Арчи, ще бъде в центъра на сюжета.

В началните сцени актрисата, която олицетворява херцогинята на Съсекс, лежи на земята до преобърната кола, заобиколена от фотографи, докато актьорът в ролята на принц Хари си проправя път през тълпата.


 

 

Меган го моли да й помогне, но в този момент той се събужда от кошмара и вижда до себе си Меган и малкия Арчи.

Феновете на кралското семейство са зашеметени от тези сцени поради приликата им със същинската смърт на майката на Хари – принцеса Даяна. Възмутени зрители бързо споделиха впечатленията си в социалните мрежи:

“Това е наистина лош вкус. Не вярвам, че някой може да заснеме подобно нещо”, “Безвкусно и отвратително”, “Достигнаха дъното. Кога ще спрат да тормозят Даяна? Нека да почива в мир”, “Това е болно”, “Нямаше нужда от нещо такова“, заключиха те.

Ролите на Хари и Меган са изпълнени от британския актьор Джордан Дийн и американската актриса Сидни Мортън, а филмът е заснет във Ванкувър.

Вероятно основен акцент в летата ще бъдат страховете на Хари, че историята ще се повтори и той няма да може да защити съпругата и сина си от „същите сили, довели до смъртта на майка му“ и станали повод двамата се откажат от кралския живот и да се преместят в Щатите.