Каназирева разбули мистерия около Слави и ГЕРБ


Абсурдно поведение на хора, които получиха далеч по-нисък резултат от ГЕРБ на изборите. Така Дани Каназирева от ГЕРБ коментира нахлуването на Мая Манолова в „Булгартрансгаз“.

„Аз съм от новите народни представители и мога да кажа, че т. нар. нови партии със стари лица, хвърлят държавата в тотален хаос.

Явно се готвят за предсрочни избори“, каза тя.

„Вчера станахме свидетели на цирк, направен от Мая Манолова, която злоупотреби с позицията си в Комисията. Това е поведение „ала Костинброд“. Тя знае, че това не може да доведе до нищо добро, а до скандал, с който да трупа рейтинг“, категорична е Каназирева.

„Това е евтин популистки ход срещу ГЕРБ. Най-прекият път за ревизия и проверка е съставянето на стабилно правителство. Когато екипите им влязат в министерствата, ще имат достъп до всяка информация“, обясни тя.


„Самата Татяна Дончева призна вчера, че Комисията по ревизията е с предизборна цел. Тези хора хвърлят държавата в безпрецедентен хаос“, категорична е депутатката.

„Здравната криза се преодолява. Вземат се както социални, така и икономически мерки. Нека да видим какво предлагат опонентите ни, освен промяна в 10 без 5 на Изборния кодекс“, добави Каназирева.

„Тя отново подчерта, че формацията на Станислав Трифонов е отстъпила от лайт мотива си в предизборната кампания – за мажоритарни избори. „Те се уплашиха. Бягат от отговорност. Осъзнават, че при мажоритарни избори, може да не влязат в парламента“, смята тя.

Депутатката укори Станислав Трифонов, който не участва дори онлайн на заседанията на парламента.

На въпрос защо всички от ГЕРБ наричат лидерът на „Има такъв народ“ „Станислав“ тя отвърна:

„Той вече е политикът Станислав Трифонов, не е „Шоуто на Слави“ вече. Не може да влезеш обаче в политиката с 3 основни задачи и още на първото заседание на парламента, да дадеш крачка назад. Имаха 5 години да се подготвят добре“, категорична е тя.