Ето как изглежда отвътре ултралуксозния дом на колела на Николина Чакърдъкова за 1 млн лева (Снимки): –


Николина Чакърдъкова неслучайно е прима на фолклора у нас – уникалното шоу, което прави за публиката, и неизчерпаемата ѝ енергия печелят сърцата на хората и всенародната любов. А г-жа Чакърдъкова разбира колко е важен екипът ѝ за осъществяване на всеки танцов спектакъл, затова умее да го цени и ухажва по най-добрия начин.

Фолклорната ни легенда използва за турнетата си собствен транспорт – пътува из страната заедно с целия си екип с луксозен автобус – мегалайнер, досущ като на световна звезда.

И естествено, нейният лик се вижда ясно на гърба на возилото, за да няма съмнение кой пътува вътре.

Николина Чакърдъкова автобус

2-етажният автобус е оборудван с мини кухня, салон за забавление, гардероб, салон за почивка, кино зала и специален офис за певицата. Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло. Най-много обичали да си правят пуканки и да гледат филми на огромните плазми в рейса.

автобусът на Чакърдъкова

В него се пуши, но се влиза само по пантофи. Музикалната звезда показа подвижната си къща покрай участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Гостите на певицата бяха закарани от София до родния й дом Гоце Делчев с луксозния мегалайнер, който събра очите на останалите участници в кулинарното шоу.


автобусът на Чакърдъкова

„Първи в България купихме такъв автобус, само за да ни е комфортно. Той ни е като втори дом, там ни минава живота. На първия етаж е разположена кухнята, гардеробната и кътът за пиене на кафе. На втория е зоната за релакс. Всяко едно кресло се разтяга и се превръща в спалня. Така всеки има възможност за една пълноценна почивка”, обяснява изпълнителката на „Сватба е”.

луксозен автобус

Тя самата има собствен кът, в който релаксира. „Наричам стаята помещение за похвали и оплаквания. Тук си говорим на свякакви теми – и лични, и служебни”, уточнява Чакардъкова. Николина направила луксозната си придобивка за около 1 млн. лв. преди 3 години. В Европа имало само още един такъв и в него се возел певецът Брайън Адамс, когато пътувал по интернационални турнета.

Николина Чакърдъкова луксозен автобус

Народната певица предпочела да инвестира в мегалайнера, отколкото при всяко участие в страната или в чужбина екипът й да търси хотел за нощувка. След концерт трупата се натоварвала на дългия автобус и тръгвала на път към вкъщи. Уникалното возило се обслужвало от трима шофьори, но освен водачи те са и част от танцовия ансамбъл на Чакардъкова.