ДИЕТАТА С КАРТОФИ И КИСЕЛО МЛЯКО ЧУПИ РЕКОРДИ. С 3 ДНИ ВОЛЯ СВАЛЯМЕ 5 КИЛОГРАМА И…


Диетата с картофи и кисело мляко е много проста и дава отлични резултати. Спазва се само 3 дни, през които можете да отслабнете до 5 кг.

По време на диетата се ядат варени картофи и се пие кисело мляко с ниска масленост. Нишестето от картофите заедно с млечна киселина осигуряват минимална дневна доза калории. Когато влезе в контакт с вода, нишестето набъбва в нашия стомах и ни дава усещане за ситост. Твърденията, че от картофите са дебелее са погрешни.

Картофите съдържат витамини и минерали, а заради съдържанието на фибри ускорява храносмилането и работата на червата. 100 гр. картоф съдържа само 75 калории, което е по-малко от чаша цеден портокалов сок, който съдържа 90 калории.

От друга страна, киселото мляко регулира работата на храносмилателната система, с което се премахва излишните течности, токсини и други вредни вещества от организма.


Ден 1 

Закуска: 1 варени картофи без сол, 1 чаша кисело мляко

Обяд: 2 варени картофи без сол, 1 чаша кисело мляко

Вечеря: 2 чаши кисело мляко

Ден 2

Закуска: 1 чаша кисело мляко

Обяд: 2 варени картофи без сол, 1 чаша кисело мляко

Вечеря: 1 варени картофи без сол, 1 чаша кисело мляко

Ден 3

Закуска: 1 варен картоф без сол

Обяд: 1 варен картоф без сол, 1 чаша кисело мляко

Вечеря: 1 чаша кисело мляко Диетата е малко монотонна, защото се ядат само варени картофи и сол, и също е доста нискокалорична. Не се внасят никакви захари, а освен кисело мляко, може да се пие само обикновена вода. Диетата е доста трудна, но ако успеете да издържите за три дни може свалите повече от 5 кг. След това ще забравите колко е трудно!