Диетите, които проработиха: Ето как отслабнаха Глория, Мариана Векилска, Ваня Червенкова, Ирина Тенчева и др.


Когато си звезда, трябва да държиш на това, как изглеждаш, и всяко килце в повече е способно да разруши имиджа ти. Звездите го знаят добре и щом цифрите на кантара започнат да нарастват застрашително, мигом вземат мерки! Днес ще ви представим някои от най-известните диети на българските звезди , с които успяха да се вталят и зарадваха почитателите си.

Зверски диети, чудодейни хранителни добавки, странни отвари и скъпоструващи терапии – това са само една малка част от средствата, благодарение на които родните знаменитости изглеждат в добра физическа форма.

 

 

В повечето случаи обаче, зад тях се крие ограничаване на храната и спортуване.

Глория фигура

Сред най-известните с ограничителните си хранителни режими е фолкпевицата  Глория . Тя от години следи до грам какво хапва и по няколко пъти в годината ходи на изчистващи терапии при д-р Емилова. В резултат на строгите ограничения тя е стройна като фиданка. През зимата певицата признава, че изкарва по 3 дни само на мандарини. „Случва се чудо – цялата ти кожа започва да ухае на тях”, не крие възторга си Глория.

Азис слаб

Нейният колега Азис пък е луд по биохраните. Певецът дори си поръчвал продуктите от чужбина. Начинът, по който приготвял храната си, също бил специален и имал за цел да запази всички витамини и минерали в продуктите. Преди време Васко си бе сложил гастрален пръстен на корема, но признава, че от това особен ефект няма. Вечно благодарен е на Енджи Касабие, която го научила да се храни под режим – по малко, но често. Така Азис се старае да яде по 5 пъти дневно.

Лили Иванова диета

Примата на българската попмузика  Лили Иванова  също е известна със спартанския си режим на хранене. Сутрин, или по-скоро по обяд, когато се събужда, тя изпива чаша топла вода на гладно. Закуската й представлява кафе с мляко. Основното й хранене за деня е към 4-5 следобед. Тогава тя си позволява попара със сирене или сухар с два белтъка. Лили от години не близва нито сол, нито захар. Ако й се дояде сладко, залага на лъжица мед или натурален шоколад. Вечер избягва да се храни, но ако се наложи, набляга на салати и най-много парче изпечена риба, полято с лимон.


Ваня Червенкова диета

Бизнес дамата Ваня Червенкова обаче обра точките преди няколко години със своята чудодейна диета. „При този хранителен режим се топят най-вече мазнини, а те са леки, т.е. хората не бива да се доверяват на кантара, а на дрехите си. Ако след две седмици те са им широки, значи диетата е успешна”, обяснява тя, като отрича непрекъснатия контрол на теглото. Според нея качването на домашното кантарче само може да стресира човек, вместо да го стимулира в поддържането на добра форма. Режимът на бизнесдамата силно напомня разделното хранене – 2 дни картофи, 2 дни пиле, 2 дни салати, 2 дни риба, 2 дни плодове и 2 дни кисело мляко. Всички тези продукти могат да се консумирате варени, печени и дори пържени, но само по 2 дни и без да се смесват. Диетата продължава 12 дни, но е добре да се повтори след една седмица почивка. На базата на диетата си Червенкова разработи своя собствена хранителна добавка.

Ирина Тенчева фигура

Ирина Тенчева също впечатлява с елегантна фигура, въпреки че е родила 3 деца. Любимaтa нa Ивaн Xpиcтoв изглежда зашеметяващо защото се храни разделно. След раждането на третото си дете – Самуил, тя обаче се е доверила и на една вълшебна, по нейните думи, хранителна добавка. Става дума за продукта на бившата депутатка Петя Раева. С нея отслабнаха и редица представители на родния бизнес и политически елит. Продуктът се състои от 60 сашета, ĸoитo ce приемат пo двe нa дeн, paзтвopeни във вoдa. Πият ce cлeд xpaнeнe, a eфeĸтът им влияe нe caмo нa oтcлaбвaнeтo, a и нa здpaвeтo нa цeлия opгaнизъм.

Мариана Векилска слаба

Може много хора са забелязали, че и телевизионната водеща Мариана Векилска също се е вталила. Добрата си форма тя постигна с режима на Бионсе. Месеци наред тя пиеше само разреден с вода ĸлeнoв cиpoп, изцеден лимон и щипка лют червен пипер. Напитката гapaнтиpa дpacтичнo cмъĸвaнe нa ĸилoгpaми и изчиcтвaнe нa тoĸcинитe в opгaнизмa. Haй-дoбpи peзyлтaти тя дaвa, ĸoгaтo e cъчeтaнa c пълно глaдyвaнe.