Лечителят на руските политици Юрий Батурин: Йодът спасява от високо кръвно само за 11 дни!


Юрий Батурин е известен автор на собствена система за самолечение, психолог, натуропат и биоенерготерапевт. Той е написал и популярната не само в Русия, но и по целия свят „Енциклопедия за самоизцеление“.

Сред руснаците е известен като лечителя на руския политически елит. С неговите природосъобразни рецепти е успял да спечели доверието на най-важните хора в Русия.

Един от най-прочутите му методи е този за лечение на високо кръвно налягане. Хипертонията отдавна е обявена за пандемия в световен мащаб, а хората, които страдат от нея, се множат ежедневно. Високото кръвно налягане е съпроводено от куп неприятни усещания: първо – повтарящо се главоболие, сърцебиене, след това – изтръпване на пръстите, прилив на кръв към главата.

Има много начини за лечение на хипертония, без да приемаме хапчета. Такъв е и методът на Юрий Батурин, в който панацеята всъщност е най-обикновеният йод. По негови инструкции терапията се провежда в два последователни етапа.


Първият етап се състои от 10 дни. На първо време са ви необходими памучно парче с широчина около 3-4 см и дължина около 40-50 см, както и йод. Марлята се топи и напоява добре в йода и се налага върху тялото в следната последователност:

1-ви ден – около китката на лявата ръка;
2-ри ден – около глезена на десния крак;
3-ти ден – около китката на дясната ръка;
4-ти ден – около глезена на левия крак;

5-и ден – около лакътя на лявата ръка над лакътя;
6-и ден – под коляното на десния крак;
7-и ден – над лакътя на дясната ръка; 8-и ден – под коляното на левия крак.

Тази превръзка се държи не повече от час-два. Вторият етап е само един ден. Две части йод се разреждат с една част вода. Гръбначният стълб се намазва хубаво със свинска мас, обира се ненужното и се намазва по дължина с разредения йод. Не бива да се стои повече от 1-2 часа с компреса, за да не изгори кожата. Най-добре е това да се случи преди лягане.

Методът на Батурин гарантира желязно и трайно кръвно налягане, което ще облекчи ежедневието ви и ще ви върне към нормалния и спокоен ритъм на живот.