3-дневна диета за експресно вталяване – почваш я в петък вечер, а в понеделник колежките те гледат завистливо


С нея ще се разделите с близо 3 кг, контролирайки храната си и то само през почивните дни, вместо да гладувате почти цяла седмица.

Вместо да се лутате между тази и онази диета, шейкове и скучни салати в продължение на месеци и дори години, може просто да ядете нормално през седмицата и да имате
специални диетични уикенди, за да се сдобиете отново с тялото, което сте имали през пубертета.

Ето плана на прочутата 3-дневна диета за експресно вталяване – почваш я в петък вечер, а в понеделник колежките завистливо ще гледат новата ти фигура:

3-дневна диета

Събота

Закуска: сандвич с ръжен хляб и 200 г котидж сирене или извара. Кафето и чаят също са позволени, но забравете за захарта и подсладителите


Обяд: салата от 1 авокадо, 1 краставица, половин варен картоф, няколко крутона, поляти с вкусен салатен дресинг от лимонов сок, копър, горчица и пипер

Вечеря: 100 г риба с подправки на фурна.

За десерт 200 г кефир или нискомаслено кисело мляко

Неделя

Закуска: чаша зелен чай без подсладители и 2 големи бисквити без захар

Обяд: салата от 2 големи варени картофа, половин малка зелка, 1 чаша жълта царевица, 1/2 с.л. зехтин Вечеря: 100 г пилешки гърди, 1 варено яйце и домат.

За десерт: 200 г кефир или нискомаслено кисело мляко

Преди да започнете тази диета, консултирайте се с личния си лекар дали тя е подходяща за вас или ако трябва да добавите някои други съставки, от които се нуждаете.

За по-добри резултати спортувайте по 30 мин през тези два дни. Тичайте танцувайте, скачайте или правете аеробика. Намалете въглехидратите и приема на мазнини наполовина. Това означава, че може да изядете парче шоколадов чийзкейк, но по-малко.