Картофена диета: минус 5 килограма за по-малко от 3 дни


Картофена диета – отслабвате 5 кг за 3 дни

Жените по света непрекъснато се опитват да намерят диета, която да стопи излишните килограми без много усилия, упражнения и без ограничения.

Много диети включват храни, които се считат за здравословни, но рядко са достъпни за всички или са твърде скъпи, така че не всеки може да си ги позволи.

В резултат на това, много хора се отказват от диетите, защото за тях е по-изгодно да си купят не толкова здравословна храна, която е по-евтина.

Въпреки това, съществува диета, която няма да ви струва почти нищо! Вече имате всичко необходимо в кухнята си и за три дни можете да свалите дори 5 килограма.


Защо е ефективна тази картофена диета?
Картофите съдържат нишесте, което ако се смеси с млечните киселини като тези от киселото мляко, може да даде на организма допълнителни калории за целия ден и по този начин се осигуряват необходимите калории за организма.

По този начин се чувствате сити, без да консумирате различни захари. Тази диета продължава само три дни, за да успеете, трябва стриктно да се придържате към менюто.

Първи ден: за закуска: варен картоф без сол и чаша кисело мляко. За обяд: два варени картофа и чаша кисело мляко. За вечеря: две чаши кисело мляко.

Втори ден: за закуска: чаша кисело мляко. За обяд: два варени картофа без сол и чаша кисело мляко. За вечеря: варен картоф без сол и чаша кисело мляко.

Трети ден: за закуска: варен картоф без сол. За обяд: варен картоф без сол и чаша кисело мляко. За вечеря: чаша кисело мляко.

Забележка: Варените картофи съдържат витамини и минерали, а киселото мляко регулира храносмилането и отделянето на токсини.