Китайска нумерология, толкова точна, че чак плаши. Ето как да подобрите здравето си и да викнете късмета


Днес ще ви запознаем с един нов метод, който подлуди всички почитатели на нумерологията, доста точен и прецизен

„9 звезди“ – древен китайски метод за себепознание. Тази уникална система съчетава нумерология и астрология. Астрологичната техника „9 звезди“ ви позволява да разберете силните и слабите страни на човека, както ви дава съвети за подобряване на здравето.

 

КИТАЙСКА НУМЕРОЛОГИЯ

Днес ще ви кажем как да разберете личния си номер на съдбата . Този номер ще посочи кой сте в момента и ще ви каже накъде да продължите, за да се реализирате в личния си живот и кариера. Използвайте удобна таблица, за да намерите годината на раждане. Числото, което е близо до желаната дата, ще бъде личният номер на вашата съдба.

Звезда №1

Хората, които са повлияни от тази звезда, са изключително общителни и емоционални. Това е една от най-чувствителните натури, които се характеризират с повишена тревожност. Често хората, водени от звезда номер 1, обичат да се заключват и под въздействието на тъжни мисли изпадат в меланхолия.

Тези хора трябва да се борят със страховете си, в противен случай те самите ще станат причина за техните заболявания. Тези, които са повлияни от звезда номер 1, трябва да внимават към зависимостите

Звезда №2

Хората, които са под нейно влияние, са изключително грижовни досущ като родители. Често това са хора, за които семейството и дома са на първо място. Двойките са много практични, търпеливи и склонни да правят големи жертви. Такива хора трябва да внимават с желанието си за храна. За съжаление те са склонни бързо да наддават  тегло.


Звезда №3

Хората, родени под нейно влияние, са лесни и изключително активни. Те не са от онези, които ще седят все още в очакване нещата да се оправят. Тройките, без да чакат нечия помощ, ще намерят изход дори и от най-трудните ситуации. Тяхната отличителна черта е неугасим оптимизъм и весело настоение, което не ги напуска никога

Също така, тези хора се характеризират с инконтиненция и импулсивност. Често след подобни емоционални изблици те се чувстват виновни и се разкайват за делата си.

Звезда №4

Хората, родени под нейно влияние, притежават не само силен интелект, но и творчески способности. Те са много подобни на тройките, тъй като са свикнали да правят всичко сами. Те също обичат да пътуват и лесно се забавляват


Такива хора трябва да бъдат предпазливи от голяма отговорност. Трябва да мислите повече от веднъж, преди да се заемете с няколко неща наведнъж.

Звезда №5

Хората, родени под нейния знак са изключително силно волеви и целенасочени натури. Това са отлични организатори, истински лидери и приятели докрай. С течение на времето, поради огромната отговорност, която са поверили на себе си, те са склонни да се заключват в себе си.

Те дори могат да станат недружелюбни, пасивно наблюдавайки хода на събитията. В този случай е важно да се спрете навреме и да посетите добър специалист, който ще ви помогне да разкриете огромния вътрешен потенциал.

Звезда номер 6

Тези хора са надарени главно с мъжки качества. Изключителната праволинейност и огромна сила на волята са присъщи на тях. Хората, водени от звезда номер 6, са изключително трудолюбиви и отговорни. Често това са добри водачи и шефове.

За съжаление, понякога им е присъща прекомерната агресивност и самоувереност. Прекалено лесно отиват надалеч в приказките и действията си, като по-късно съжаляват за направеното или казаното.

Звезда номер 7

Тези хора са много романтични и безгрижни. Често изглежда, че те не са адаптирани към суровите реалности в живота, но това изобщо не е така. Парите и материалното богатство на седморките са на първо място.

Всички хора, които са под егидата на тази звезда, трябва да помнят: колкото повече давате, толкова повече ще получавате.

Звезда номер 8

Такива хора създават впечатление за затворени и студени личности. Всъщност те са много мили, трябва само да им помогнат да разкрият красивата си природа. Често тези хора работят много, забравяйки за други области от живота. Те, както всеки друг трябва да си наложат правят правилото да правят малки почивки в работата.

Звезда номер 9

Това са активни, изключително страстни и силно волеви хора. Те могат бързо да намерят подхода към правилния човек. Девятките имат остър ум и светкавична реакция. Но прекомерната активност е изпълнена с негативни последици под формата на прекомерно дразнене. Често те са в състояние да обидят близки, без дори да осъзнават това.
Не забравяйте да споделите тази статия с приятелите си, бъдете сигурни, че ще ги вдъхновите да познаят собствената си личност!