Трите зодии, които сякаш наистина имат свърхестествени способности


Телец

Телците имат добре развито чувство към всичко, свързано с числа или суми и са способни да познаят всяка печеливша цифра или опция, като по този начин имат много добър бизнес нюх, с който да „надушат” добрата сделка. Интуицията на практика никога не ги напуска и всичките им действия са според нея, като така могат да разполагат предварително с всякакъв вид информация.

Дева

Те имат философско отношение към тяхната интуиция, но винаги залагат на науката и фактите, като събират и проследяват цялата необходима информация и правят заключение.Те усещат емоциите и преживяванията на другите хора, а супер развитата им памет помага да се самоусъвършенстват всеки ден. Те притежават специално астрално виждане и могат да видят бъдещето. Не могат да се месят в някакво действие, но могат да предскажат нещо от видяното.


Скорпион

Те имат добре развита интуиция, която не само е много ясна, но и нещо, на което могат да разчитат. Те решават лесно проблемите, като ги заобикалят и това защото са ги видяли предварително, но и умеят да са щастливи в почти всяка ситуация и обстоятелства. Късметът ги следва по петите, защото те добре виждат къде се намира и могат да го пренасочат както към себе си, така и към друг човек.