Тлъсти пачки ще пълнят джобовете на 3 зодии през 2022 г.


През 2022 година между планетите на богатството ще има голям синхрон. Говорим за Плутон и Юпитер. Те ще имат т.н. „милионерски аспект“. 

Терминът е въведен преди години в астрологията и означава такова стечение на обстоятелствата, заради което просто е невъзможно да не се забогатее.

Точно такъв аспект имаше и през пролетта на 2020 година, когато милионерът Джеф Безос стана милиардер и като цяло всички собственици на онлайн платформи получиха изключителен прираст на доходите.

Аспектът между Плутон и Юпитер ще бъде възможно най-точен и положителен в края на април до 10 май 2022 година. Освен това Юпитер ще бъде в съвпад с Нептун – планетата на приказния късмет, богатството и мечтите, което означава, че мащабът на финансовото благополучие зависи от фантазиите ви и това колко вярвате в късмета си.

Истински късмет във финансите очаква 3 зодии през 2022 г.

Телец
Представителите на този знак ще получат истински знак от съдбата. Възелът на бъдещето, свързан с кармата, ще създаде обстоятелства, в които ще е невъзможно да не изкараш огромни печалби.

Най-важното условие е да разкриете таланта и потенциала си в интернет, сред общностите ви по интереси, което означава, че е добре да развиете профилите си в онлайн платформите. По един или друг начин събитията от 2022 г. ще ви дадат феноменален растеж, който се случва веднъж на 20 години.


Скорпион

Вероятно през 2021 година представителите на този знак са разбрали, че е време да преразгледат отношението си към финансите. Вашата цел за 2022 г. е да станете финансово независими и да се включите в работата с други хора. Късмет е, че вашата планета Плутон ще бъде в „аспекта на милионера“ с Юпитер почти през целия април, което означава, че тогава е перфектният момент за вас.

Силно вероятно е да получите голяма сума пари под фирмата на инвестиция или неустоимо бизнес предложение. Най-важното условие пред вас е да научите изкуството на компромиса и да развиете фокуса върху клиента.

Водолей

За първи път от 12 години насам Юпитер, който символизира късмет, богатство и просперитет, ще влезе във вашия финансов сектор за цяла година.

Важно е да обърнете внимание на самочувствието си, колкото и да не ви се вярва, доходите ви ще зависят много от него. Освен печеленето на повече пари обаче ще вдигнете много и стандартите си и ще започнете да харчите много повече. Сатурн, който ще е във вашия знак до 2023 година, стиска самочувствието ви и сякаш вие не вярвате, че заслужавате повече.

Тайната е да погледнете трезво на себе си и професионализма си. Да станете наясно с всичките си плюсове и минуси и да се отворите за даровете на съдбата. Помислете какво точно ви пречи да повярвате в успеха си. Време е да признаете своите желания към себе си и да продължите напред към просперитета.